Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΚεφαλονιάFiskardo, Greece
  • € 3.000.000
  • 695
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-987 - Κεφαλονιά Ερισός Φισκάρδο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 695 τ.μ. υπόγειο . Αποτελείται από 9 χώρους, 9 σαλόνια, 9 κουζίνες, 9 μπάνια και 9 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2005 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, ξύλινα πατώματα, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, σκαλιά εισόδου, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 49000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 56000 μέτρα - Τιμή: 3.000.000 € Μέσα στο κέντρο του Φισκάρδο, βρίσκεται ένα καλοδιατηρημένο και όμορφο ξενοδοχείο 3 αστέρων, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και κατάλληλα σχεδιασμένο, για να καλύπτει τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 694,53 τμ σε στρατηγική θέση ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ασύγκριτης ομορφιάς πανοραμική θέα στο λιμάνι του Φισκάρδο και στα μοναδικά, ενετικής αρχιτεκτονικής οικήματα τριγύρω. Επίσης, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις παραλίες της περιοχής.
Συνολικά, το ξενοδοχείο έχει εννιά διαμερίσματα και μία σουίτα. Κάθε ένα από αυτά είναι προσεκτικά διαμορφωμένο, ώστε να συνδυάζει τις παραδοσιακές με τις μοντέρνες πινελιές, δίνοντας ένα minimal αισθητικό αποτέλεσμα, ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση.
Το πανέμορφο και πασίγνωστο Φισκάρδο βρίσκεται 50 χλμ βόρεια του Αργοστολίου, και αποτελεί προορισμό του διεθνούς jet set. Το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο ξεχωρίζει για την ομορφιά του και για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Το χωριό εκτείνεται κυρίως γύρω από την παραλία του όπου ελλιμενίζουν πολλά ιδιωτικά σκάφη. Εκεί κάποιος θα βρει αλυσίδα από εστιατόρια, café-bars, φαρμακείο, σουπερμαρκετ, ξενοδοχεία, μαγαζιά κτλ. Το Φισκάρδο βρίθει από τουρισμό αλλά κρατάει άθικτη την παραδοσιακή του ομορφιά. Πλησιέστερες παραλίες: Δαφνούδι, Έμπλυση, Φώκι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-987 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
695 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή