Μονοκατοικία βίλα Χαυγάς, Νεάπολη Ελλάδα, 72400, Φουρνή, Νεάπολη Λασιθίου

Νεάπολη ΛασιθίουΧαυγάς, Νεάπολη Ελλάδα, 72400
  • € 1.750.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η πολυτελής και κομψά σχεδιασμένη βίλα αποτελεί μέρος πέντε παρόμοιων βιλών 400 τ.μ. η κάθε μία, στο εξαιρετικό και μοναδικό κτήμα «Χαυγάς» στην Πλάκα, με μαγευτική θέα στο νησί της Σπιναλόγκας με το ενετικό κάστρο και στη γύρω κρητική φύση.

Σε πλήρη αρμονία και σεβασμό στη φύση, η βίλα είναι χτισμένη με ντόπια πέτρα, χειροποίητη από ντόπιους τεχνίτες και περιβάλλεται από έναν κήπο φυτεμένο με κρητικά αρωματικά βότανα, λουλούδια και δέντρα. ελιές και λεμονιές.

Η βίλα είναι εξοπλισμένη με ανέσεις υψηλών προδιαγραφών, συστήματα έξυπνης οικιακής τεχνολογίας, φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό, προσφέροντας άνετη και ξεκούραστη διαβίωση στους κατοίκους της.

Στο κάτω επίπεδο η βίλα περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, μοντέρνα κουζίνα και WC επισκεπτών.

Ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται στο ενδιάμεσο επίπεδο της εισόδου από όπου μια σκάλα οδηγεί απευθείας στον χώρο της πισίνας με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 ευρύχωρα δίκλινα υπνοδωμάτια όλα με ιδιωτικό μπάνιο. Δύο από αυτά τα υπνοδωμάτια έχουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Το κύριο υπνοδωμάτιο στον τελευταίο όροφο με το δικό του μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα έχει μεγάλο μπαλκόνι.

Οι συρόμενες πόρτες παραθύρων με διπλά τζάμια από το δάπεδο μέχρι την οροφή ανοίγουν στις βεράντες, αφήνοντας το φως να μπει στα δωμάτια και να σας επιτρέψει να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η βίλα διαθέτει επιπλέον ένα στούντιο 32 m2 το οποίο μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ως ξενώνα, playroom, γυμναστήριο ή οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Βουτήξτε στην πισίνα υπερχείλισης των 60 m2 και χαλαρώστε στην ευρύχωρη βεράντα με τη σκεπαστή πέργκολα, το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το δείπνο σας στο ύπαιθρο θαυμάζοντας τη θέα.

Άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι: κεντρικό σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης, καλωδιακή τηλεόραση, λαμπτήρες LED για εξοικονόμηση ενέργειας, ηλιακοί συλλέκτες με ηλεκτρικό εφεδρικό σύστημα λέβητα και συστήματα ασφαλείας.

Ένας φρουρός ασφαλείας περιπολεί την περιοχή 24/7 σε αυτό το ήσυχο και ιδιωτικό θέρετρο.
Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης με πέργκολα για 2-4 αυτοκίνητα.

Το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Πλάκας απέχει λιγότερο από 3χλμ. Η Ελούντα απέχει 7χλμ, ο Άγιος Νικόλαος 20χλμ και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι 78χλμ

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0520 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή