Duplex Ολύμπου, 38, Κέντρο, Πανόραμα

ΠανόραμαΟλύμπου, 38
  • € 590.000
  • 5+
  • 250
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτόνομη κατοικία - μεζονέτα νεόδμητη - με θέα το Θερμαϊκό Κόλπο και Όλυμπο. Ήσυχη περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε αγορά, συγκοινωνίες, σχολεία, πάρκους, οδικούς κόμβους και χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα κύριων και βοηθητικών χώρων, τα οποία επικοινωνούν εσωτερικά με άνετο κλιμακοστάσιο κι ανελκυστήρα. Είναι διαμπερής, με προσανατολισμό νότιο, με κήπο και χώρο στάθμευσης. Το 1ο επίπεδο, είναι ημιυπόγειο/ισόγειο με δική του είσοδο και πρόσβαση στο κήπο, με χώρο υποδοχής, με έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, με δυο επιπλεον χωρους, πλυσταριό/αποθήκη και χώρο για WC. Μπορεί να διαμορφωθεί σε playroom, καθιστικο ή και δωμάτια. Στο 2ο επίπεδο, βρίσκονται τρία εξαιρετικά άνετα υπνοδωμάτια απο τα οποία τα δυο βγαίνουν σε μπαλκόνι. Ένα λουτρό με παράθυρο. Στο 3ο επίπεδο με την υπέροχη βεράντα είναι το θαυμάσιο καθιστικό με το τζάκι και σε ανοιχτή διαρρύθμιση με την κουζίνα τοποθετημένη σε εσοχή κι ένα WC. Τέλος στο 4ο επίπεδο, το δώμα περιλαμβάνει έναν ανοιχτό χώρο με μπαλκόνι, ένα δωμάτιο κι ένα μικρό WC.

Η ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή, διπλή τοιχοποιία 30cm, συνθετικά κουφώματα οικολογικά με θερμοδυναμικές σήραγγες, εξωτερική επένδυση πέτρας παρέχουν ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας αλλά και οικονομία όλο το χρόνο. Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη κατοικία η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή τοποθεσία.

ΝΕΟΔΜΗΤΟ - ημιτελής οι εσωτερικοί χώροι του ακινήτου. Η εσωτερική διαρρύθμιση βρίσκεται υπό κατασκευή, με την δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις του αγοραστή. Άριστη κατασκευή!

Οι φωτογραφίες του εσωτερικού χώρου είναι ενδεικτικές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-326959 - 04/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης