Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Αιγάλεω
  • € 350/μήνα
  • 33
  • 1
Περιγραφή
Ισόγειο κατάστημα 33τμ, κατασκευή 1976, ανακαινισμένο το 2020, κατάλληλο για όλες τις χρήσεις και ιδιαίτερα για υγειονομικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες λόγω της κατασκευής του. Αποτελείται από ενιαίο χώρο, WC και μικρό πατάρι, πλακάκια σε όλο το δάπεδο και περιφερειακά στους τοίχους σε ύψος 2 μέτρων, δομημένη καλωδίωση, ηλεκτρολογικός πίνακας, πυροσβεστική φωλιά, μονοφασικό ρεύμα, εξωτερική ταμπέλα, αλουμίνια με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, A/C 24.000 BTU, κάμερες ασφαλείας εσωτερικές και εξωτερικές με καταγραφικό, ανεμιστήρας και φως ασφαλείας.
Έχουν εκδοθεί όπως ορίζει ο νόμος Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης με ενεργειακή κλάση Ε και ισχύ έως 21-11-2027 και Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ).
Το κατάστημα είναι δίπλα στην Πλατεία Δαβάκη, περιοχή Ιεράπολη, βρίσκεται κοντά σε όλες τις βαθμίδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Α & Β, το άλσος του Μπαρουτάδικου, την κεντρική αγορά του Αιγάλεω με τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης, Souper Market, Φαρμακεία, εμπορικά κέντρα όπως , ΙΚΕΑ, RIVER WEST, LEROY MERLIN.
Καλύπτεται από όλα τα ΜΜΜ, βρίσκεται 700 μ από την γραμμή 3 και τον σταθμό του Metro Αγίας Μαρίνας Αιγάλεω και δίπλα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως Λεωφόρο Αθηνών (Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου), Λεωφόρο Θηβών, Ιερά Οδό, Λεωφόρο Κηφισού (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης). Απέχει 4χλμ από τον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στον Κηφισό, 7χλμ από τον Σταθμό Υπεραστικό Λεωφορείων Λιοσίων, 6,6χλμ από τον Σταθμό Λαρίσης (ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ), 41,5χλμ από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 8,3χλμ από το Λιμάνι του Πειραιά, 8χλμ από την Πλατεία Συντάγματος και 9,7χλμ από την Ακρόπολη.

Σημ: Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα του γραφείου μας. Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 061978303000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 6697 και λειτουργεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τους κανόνες δεοντολογίας των Μεσιτών. Εμπιστευθείτε και Συνεργαστείτε με Νόμιμα Μεσιτικά Γραφεία, ζητώντας να σας επιδείξουν το ΓΕΜΗ ή την επαγγελματική τους ταυτότητα, βγαίνοντας πάντα ωφελημένοι και ενημερωμένοι.
Για παρουσίαση και επίσκεψη στο ακίνητο, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα
6948062913 – 2105319737 - 210598 540 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00.
Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή Εντολής Υπόδειξης, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Α.Δ.Τ. & του Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86) .
Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του γραφείου μας. Απαγορεύεται, η αντιγραφή η αναπαραγωγή και η αναδημοσίευση τους, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (GDPR), πρόσωπα, εικόνες και άλλα προσωπικά δεδομένα είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν αλλοιωθεί. (Κάποιες φωτογραφίες είναι με ευρυγώνιο φακό και πιθανόν να διαφοροποιούν τις διαστάσεις των χώρων)
Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο στο site μας www.lazaridisakinita.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VLRKATAS350 - 11/08/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
33 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή