Ρετιρέ νέο, 265 τμ, Ευρυάλη, Βούλα

Βούλα
  • € 2.450.000
  • 5+
  • 265
  • 3+
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024
Περιγραφή
ΒΟΥΛΑ –Καταπληκτικό Ρετιρέ 265 τ.μ. 4 ου & 5 ου με Private green terrace ,πισίνα και θέα Θάλασσα.
Βούλα Κάτω .Σε ένα από ωραιότερα προάστεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κοντά στην παραλία, διατίθεται προς πώληση πολυτελέστατο minimal διαμέρισμα 265 τ.μ. ρετιρέ 4 ου -5ου ορόφου με αποκλειστική χρήση Roof Garden με πισίνα και ωραία θέα Θάλασσα.
Είναι κατασκευή του 2022 και η σύγχρονη εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του με τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής κατατάσσει το κτίριο στην κλάση Α+ ως προς την ενεργειακή απόδοσή του.
Το Διαμέρισμα είναι σε 2 επίπεδα ο 4ο όροφος είναι 180 τ.μ. και αποτελείται από ένα εντυπωσιακό σαλόνι φωτεινό με μοντέρνο ενεργειακό τζάκι και ειδικές κατασκευές σε ψευδοροφές και κρυφούς φωτισμού , η κουζίνα είναι ανεξάρτητη εισαγωγής με υψηλής αντοχής λάκα , 3 υπνοδωμάτια en-suite ,3 πολυτελή μπάνια και 1 WC. Με εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον 5ο όροφο είναι το Roof Garden η πισίνα και 85 τ.μ. δώμα το οποίο αποτελείται από ένα καθημερινό καθιστικό με ενιαία μικρή κουζίνα ,1 υπνοδωματιο Master και μεγάλες τζαμαρίες για ανεμποδιστη θέα στην πισινά και την θάλασσα .
Διαθέτει - Εφαρμογές Smart Home "έξυπνο σπίτι", ενδοδαπεδια θέρμανση με αντλία θερμότητάς ανά όροφο, συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, ,θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα Αλουμίνιου και κουπαστές μπαλκονιών από κρύσταλλα triplex, σύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών μέσων και Internet, τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό με κάμερες CCTV, και πυρασφάλειας, υψηλής ποιότητας κεραμικά και Πορσελάνινα Πλακίδια επενδύσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Ντουλάπες και κουζίνα από Λάκα υψηλής αντοχής, αρίστη υγρομόνωσή Πιστοποιημένη υψηλή κατηγορία σκυροδέματος, 2 υπόγειες Θέσεις στάθμευσης ,αποθήκη 23 τμ και Ανεξάρτητο υπόγειο Studio 25m² με φυσικό φως. Παράδοση 2023 Το προτείνουμε Ιδανικό διαμέρισμα για οικογένεια σε 5 λεπτά με τα πόδια είσαι στην τοπική αγορά και στην θάλασσα
PLMS REAL ESTATE_ κωδ: PLT2425_ Ζουμπούλη Θεοδώρα_Τήλ: 6932252468 – 210 9654324_ e-mail: info@plms.gr, URL: www.plms.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PLT2425
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
265 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή