Μονοκατοικία βίλα Σάρτη, Σάρτη, Τορώνη

ΤορώνηΣάρτη
  • € 500.000
  • 5
  • 161
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 85-156 - Τορώνη Σάρτη - Πωλείται Βίλα συνολικής επιφάνειας 161 τ.μ. στη Σάρτη Χαλκιδικής. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και 4 μπάνια. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, τζάκι καθώς και πάρκινγκ.
Η βίλα βρίσκεται στη Χαλκιδική, στο δεύτερο πόδι, ακριβώς έξω από το χωριό Σάρτη. Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη είναι 140 χιλιόμετρα.
Στα ανατολικά έχει θέα στο όρος Άθως και από τα δυτικά μπορείτε να δείτε το όρος Ίταμος. Το σπίτι είναι σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, 500μ (5 λεπτά).
Είναι λίγο ανυψωμένο (1,30 μ.) Έτσι ώστε να μην πλημμυρίσει όταν βρέχει. Είναι 161 μέτρα σε οικόπεδο 5.015 τμ, με έναν φράκτη γύρω από αυτό και μια πύλη από σκυρόδεμα.
Το σπίτι είναι ανθεκτικό στο σεισμό και τοποθετείται στο 1/4 του ακινήτου, το υπόλοιπο είναι γεμάτο ελαιόδεντρα και όλα τα είδη δέντρων που παράγουν φρούτα, λεμόνια, πορτοκάλια, μήλα, κεράσια κλπ. Και έχει ένα ελεύθερο χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια μελλοντική πισίνα. Η οροφή του σπιτιού είναι κατασκευασμένη από κεραμικά πλακίδια, το πάρκινγκ μπορεί να χωρέσει έως και 8 αυτοκίνητα, διαθέτει επιπλέον ηλεκτρική πόρτα που λειτουργεί με ένα ασύρματο κουμπί.
Υπάρχει ένας λέβητας κεντρικής θέρμανσης που λειτουργεί με λάδι (μάρκα BUDERUS). Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο με σκούρο καφέ χρώμα (μάρκα KUMERLING) και το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο και διακοσμημένο (τα έπιπλα είναι καινούργια).
Διαθέτει σαλόνι / τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα με ντουλάπια και συρτάρια, νιπτήρα (μάρκα carron) και ήδη διαθέτει φούρνο, πλυντήριο πιάτων, τραπέζι και καρέκλες.
Υπάρχουν συνολικά 4 υπνοδωμάτια, το καθένα με γαλλικές πόρτες επιτρέποντας άφθονο φως για να γεμίσει το δωμάτιο εκτός από ένα υπνοδωμάτιο που έχει ένα παράθυρο αντ αυτού. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο / ντουζιέρα και κρεβάτια με ξαπλώστρες με καινούρια στρώματα. Υπάρχει λεβητοστάσιο και, τέλος, το σπίτι έχει επίσης χωριστή αποθήκη, υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για τα ξύλο για το τζάκι και τα εργαλεία κηπουρικής. Υπάρχει επίσης χώρος με πλυντήριο και στεγνωτήριο (μάρκα SIEMENS).

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

VILLAinGR Real Estate
Μητροπόλεως 10, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλ. επικοινωνίας: +30 2316009006
info@villaingr.com
www.villaingr.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
85-156 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
161 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή