• € 300.000
  • 5.650
Περιγραφή
Στο Μεγανησι το ομορφοτερο νησι του Ιουνιου με τις καταγαλανες θαλασσες συγκροτηματα με βιλες το αγροτεμαχιο Μισοραχη εχει πολλες ελιες ειναι ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ. Μεσα υπαρχει πετρινο κτισμα , κεραμοσκεπης οικοδομης 25 τμ. Εχει ηλεκτρικο ρευμα και νερο.
Το κτημα ειναι διπλα Στο ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΡΑΜΑΝΤΑΝΙ το οποιο ο δημος εχει σαν στοχο να γινει επισκεψιμος χωρος γιατι εχεισχεση με την ιστορια του Μεγανησιου.
Ο ενας δρομος που οδηγει στο κτημα ειναι ευκολα προσβασιμος απο την εκκλησια του Κατωμεριου (5 λεπτων με τα ποδια). Ο αλλος δρομος απο την παιδικη χαρα του Κατωμεριου οδηγει στο κτημα και ο τριτος δρομος απο το Βαθυ.
Με τον νέο ασφαλτοστρωμενο δρομο δημιουργηθηκε μια ομορφη κυκλικη διαδρομη αναψυχης και συνεχιζοντας σε λιγα λεπτα με τα ποδια με τα ποδια βρισκεσαι βρισκεσαι στο κεντρο του Κατωμεριου.Ο ενας δρομος απο την εκκλησια του Κατωμεριου οδηγει στο κτημα με τα ποδια διαρκειας 5 λεπτων.Ο αλλος δρομος απο την παιδικη χαρα του Κατωμεριου που ανεφερα πριν κ ασφαλτοστρωθηκε κ ο τριτος δρομος απο το Βαθυ οδηγει στο κτημα.
Ειναι επικλινες . Χτιζει 216 τμ για ιδιωτικη χρηση ή 1160 τμεπαγγελματικη χρηση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3304299 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
5.650 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε άσφαλτο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή