Duplex Μπότσαρη Μάρκου, 26, Σταυρός Γέρακα, Γέρακας

ΓέρακαςΜπότσαρη Μάρκου, 26
  • € 350.000
  • 4
  • 214
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται Μεζονέτα 214 τ.μ. τεσσάρων επιπέδων με κήπο 42 τ.μ . στο Γέρακα Αττικής (Σταυρός), κοντά σε σχολεία και σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ από σταθμούς Μετρό, Προαστιακού κι έξοδο Αττικής οδού (Δουκίσσης Πλακεντίας). Είναι κατασκευής 2005, σε ήσυχη περιοχή και διαθέτει: Κλειστή θέση στάθμευσης (κατάλληλη και για ηλεκτρικό όχημα), δύο βεράντες, ασανσέρ, κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές (φούρνο με εστίες, πλυντήριο πιάτων, απορροφητήρα), τρία μπάνια, τέσσερις κρεβατοκάμαρες, μεγάλη σοφίτα (playroom), αποθηκευτικούς χώρους, αλουμίνια που έχουν διπλά τζάμια ηλεκτρικά ρολά και σίτες, τέντες, κεντρική θέρμανση πετρελαίου ανεξάρτητη ανά όροφο, ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά και μπόιλερ,τζάκι, δορυφορική κεραία, σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμό.
Το σπίτι είναι τακτοποιημένο και όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν είναι έτοιμα προς άμεσο έλεγχο και γρήγορη ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας.

Περιγραφή των χώρων ανά επίπεδο:
1. Υπερυψωμένο Υπόγειο (σαν Ισόγειο) 61,96 τ. μ. Εδώ βρίσκονται: Πάρκινγκ (για αυτοκίνητο και μηχανή) , Δύο κρεβατοκάμαρες , ένα μεγάλο μπάνιο και αποθήκη. Ο χώρος έχει την υποδομή για εύκολη μετατροπή ώστε να χρησιμοποιηθεί-αξιοποιηθεί και ανεξάρτητα (π.χ. επαγγελματικός χώρος, ή διαμέρισμα). Αυτός ο χώρος περιβάλλεται από τον κήπο 42 τ. μ. όπου μπορούν να εγκατασταθούν bbq, jacuzzi κ.λπ.
2. Υπερυψωμένο Ισόγειο (Ημιόροφος) 48,88 τ. μ. Σε αυτό το επίπεδο έχουμε: Σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και το τζάκι. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του σπιτιού και μια άνετη βεράντα, όπου μπορεί να τοποθετηθεί καθιστικό εξωτερικού χώρου, γλάστρες κ.λπ..
3. Α’ Όροφος 49,80 τ. μ. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες με μεγάλες ντουλάπες και δάπεδο παρκέ, ένα μεγάλο μπάνιο με παράθυρο και μια μικρή αποθήκη/πλυσταριό που έχει την υποδομή να μετατραπεί σε WC. Επίσης το μπάνιο μπορεί να μετατραπεί σε μια ακόμη κρεβατοκάμαρα, για όσους το επιθυμούν. Εδώ βρίσκεται και η δεύτερη βεράντα του σπιτιού, όπου μπορεί να τοποθετηθεί απλώστρα, ντουλάπα κ.λπ..
4. Σοφίτα 53,00 τ. μ. Είναι ένας πολύ όμορφος ενιαίος χώρος με ξύλινη οροφή, που διαθέτει κι ένα μεγάλο μπάνιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει, ή να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών (δημιουργία δωματίων, playroom, home cinema κ.λπ.). Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάστερ κρεβατοκάμαρα, καθώς διαθέτει ήδη en suite μπάνιο και χώρους για να δημιουργηθεί δωμάτιο-γκαρνταρόμπα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3304443 - 08/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
214 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης