Μονοκατοικία βίλα Άβυθος, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΆβυθος
  • € 1.000.000
  • 5
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1005 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Άβυθος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια και 4 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1998 και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα - Τιμή: 1.000.000 € (Κωδικός γραφείου ΑΒΥΘΟΣ-AVYTHOS ) Αυτή η βίλα είναι μια απολαυστική διώροφη βίλα, χτισμένη σε παραδοσιακό κεφαλονίτικο αρχιτεκτονικό στυλ, για να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό και ήρεμο περιβάλλον. Η βίλα έχει τέσσερα υπνοδωμάτια στο ισόγειο που αποτελούνται από ένα πολύ μεγάλο διπλό κρεβάτι en-suite, ένα διπλό και δύο δίκλινα υπνοδωμάτια.
Η βίλα που ολοκληρώθηκε το 2006 και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει εγκαταστάσεις 5 αστέρων όπως γυμναστήριο, δωμάτιο-ντουλάπα, κλιματισμό, ηχεία οροφής, δορυφορική τηλεόραση με τεράστια οθόνη plasma 60 και ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας.

Υπάρχει μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης που περιβάλλεται από ξαπλώστρες και ομπρέλες, ένα εξωτερικό μπαρ και χώρο μπάρμπεκιου που περιλαμβάνει παραδοσιακό φούρνο για το ψήσιμο σπιτικού ψωμιού ή πίτσας. Ο καλά διατηρημένος κήπος έχει οπωροφόρα δέντρα.

Ο τελευταίος όροφος είναι ένας ενιαίος χώρος με γυάλινες μπαλκονόπορτες που οδηγεί σε ένα τεράστιο και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και την παραλία της Αβύθου. Αποτελείται από μια μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με ξύλινη επιφάνεια εργασίας, δάπεδα από γρανίτη, ψυγείο καταψύκτη, κουζίνα με 5 δακτυλίους, ψησταριά, ανεμιστήρα, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα για την προετοιμασία αυτών των γαστρονομικών απολαύσεων. Υπάρχει κλιματισμός σε όλη τη βίλα που εγγυάται άνεση. Υπάρχει επίσης κεντρική θέρμανση και τζάκι με ξύλα.

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα πολυτελή έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1005 - 02/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή