Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΛιτόχωροΕπ. Οδός Λιτοχώρου-Πλάκας
  • € 320/μήνα
  • 2
  • 40
  • 1
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα μικρό ήσυχο τουριστικό συγκρότημα με 2200 τ.μ. κήπο με δέντρα και γκαζόν. Διαθέτει 6 στούντιο και 1 δίχωρο διαμέρισμα 40 τμ. Η αγγελία αφορά το δίχωρο διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο (2 μονά κρεβάτια και ένας καναπές- κρεβάτι) , σαλοκουζινα και μπάνιο. Διατίθεται στα 3000 ευρώ τη σεζόν (Μάιο- Σεπτέμβριο). Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση ετησίως, διατίθεται στα 3750 (320 ευρώ το μήνα). Το ρεύμα πληρώνεται χωριστά. Οι ένοικοι είναι οικογένειες.
Η απόστασή του από τη θάλασσα είναι 500 μ. Διαθέτει μεγάλη πισίνα και μεγάλη αυλή με δέντρα και γκαζόν. Επίσης υπάρχει μπάρμπεκιου.
Θέσεις στάθμευσης εντός του καταλύματος.
Πολύ κοντά στη γύρω περιοχή υπάρχουν παραλίες για όλα τα γούστα, με βότσαλο ή άμμο, οργανωμένες ή μη, καφέ , μπαρ και πολλές ταβέρνες και εστιατόρια.
Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων βρίσκεται ο Λιμένας Λιτοχώρου από όπου μπορούν όσοι διαθέτουν σκάφος να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις ψαρέματος ή αναψυχής.
Το Λιτόχωρο (για εξορμήσεις στον Όλυμπο) βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων , η Λεπτοκαρυά στα 5 χιλιόμετρα, ο Πλαταμώνας στα 12 Χιλιόμετρα, η Κατερίνη στα 20 Χιλιόμετρα, η Θεσσαλονίκη στα 90 χιλιόμετρα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3326495 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 δωμάτια, 1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 320/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης