Γκαρσονιέρα ρωμα 19, Κέντρο, Ιωάννινα

ΙωάννιναΡΩΜΑ 19
  • € 350/μήνα
  • 2
  • 32
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ τύπου στούντιο ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , 32τ.μ. , υπερπολύτελους ανακατασκευής 2019 , ηλιόλουστη , ισογείου ορόφου , με ανεξάρτητη θέρμανση ελάχιστα κοινόχρηστα , στην περιοχή της Δωδώνης στην Ρώμα , 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης , σε πολύ καλό σημείο. Σε απόσταση 100 μέτρων βρίσκονται S/M, φούρνος , φαρμακείο , στάση αστικού για ΑΕΙ και ΤΕΙ κτλ. Μπαίνοντας υπάρχει ένας ενιαίος χώρος σαλονιού -κουζίνας χωρισμένος με πάσο ,εντοιχιζόμενη ντουλάπα και ένα μπάνιο. Το σπίτι διαθέτει, θωρακισμένη πόρτα , boiler, κρυφούς φωτισμούς , είναι πλήρως επιπλωμένο με όλα τα ηλεκτρικά (ψυγείο, κουζίνα με κεραμικά μάτια , πλυντήριο ρούχων, , A/C A+++, όλα καινούρια ) και με άριστη ηχομόνωση –θερμομόνωση ,διπλά ενεργειακά τζάμια, από τα λίγα διαμερίσματα που είναι ενεργειακής κλάσης Α με μόνωση εξωτερική και εσωτερική που έχει σαν αποτέλεσμα τα έξοδα του διαμερίσματος ( ρεύμα, νερό και θέρμανση να μην ξεπερνάνε τα 250 € ετησίως ). Ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα κατάλληλο για φοιτητές .

Τιμή ενοικίου 350 €

Πληροφορίες στο 26510-85020 , 6934443003 , 6949777600 .

(Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε εξαιρετικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλεία που προσφέρει το γραφείο μας και οι συνεργάτες του.
Το γραφείο μας εδρεύει στην Λεωφόρο Δωδώνης 69 (απέναντι από την κλινική Μητέρα) και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε....!!!!!!)

FACEBOOK : https://www.facebook.com/IoanninaHome/

SITE : http://www.ioanninahome.gr/
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Ε-10653 - 11/09/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή