Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΣύροςΠοσειδωνία
  • € 2.500.000
  • 1.200
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 20632 - Σύρος Ποσειδωνία ΠΩΛΕΙΤΑΙ ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 1200 τ.μ. 4 επιπέδων . Αποτελείται από 44 χώρους, κουζίνα, 44 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1979 και ανακαινίστηκε το 2008. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, πισίνα, A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 2.500.000 € Κωδικός ακινήτου: 20632 - Σύρος Ποσειδωνία ΠΩΛΕΙΤΑΙ ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 1200 τ.μ. 4 επιπέδων . Αποτελείται από 44 χώρους, κουζίνα, 44 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1979 και ανακαινίστηκε το 2008. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, πισίνα, A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 2.500.000 €
To ξενοδοχείο χτίστηκε το 1979 . Βρίσκεται στην περιοχή Λιμνή- Ποσειδωνίας, στο νησί της Σύρου. Η ριζική του ανανέωση ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το 2009. Το ξενοδοχείο είναι 1.200 τμ και το οικόπεδο 1.500 τμ.

Η διαρρύθμιση του Ξενοδοχείου έχει ως εξής:

Υπάρχει ένα υπόγειο, ένα ισόγειο δυο επιπέδων, μια εξωτερική πισίνα και δυο όροφοι με δυο ημιώροφους. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 44 δωμάτια με δικό τους μπάνιο, έναν χώρο εστιατορίου με ενιαίο χώρο μπαρ, πισίνα και 3 πηγάδια (Εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στο υπόγειο, το άλλο σε απόσταση 50 μ. από το ξενοδοχείο και το τρίτο πηγάδι σε απόσταση 100μ) και τα τρία είναι άμεσα εκμεταλλεύσιμα για τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Η πισίνα του ξενοδοχείου βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο και είναι συνέχεια του μπαρ και του εστιατορίου. Επίσης, υπάρχει ένας ανελκυστήρας με χωρητικότητα 3 ατόμων ο οποίος δεν έχει ανακαινιστεί.

Το ξενοδοχείο από το 1979 έως και το 2008 λειτουργούσε ως ξενοδοχείο ΄Γ κατηγορίας, όμως μετά την πλήρη ανακαίνισή του το 2008-2009, το ξενοδοχείο έγινε boutique και είναι στην κατηγορία των 4 αστέρων. Μετά την ανακαίνιση, δημιουργήθηκε και ένα δωμάτιο ειδικά για άτομα με μειωμένη κινητικότητα και φυσικά έγιναν και οι απαραίτητες ράμπες στους κοινόχρηστους χώρους ώστε να μπορούν τα άτομα αυτά να έχουν πρόσβαση προς το εστιατόριο ,το μπαρ και την πισίνα. Η θέρμανση και η ψύξη του ξενοδοχείου παρέχεται από καλοριφέρ και air condition.

Αναλυτικά:

Το υπόγειο αποτελείται από έναν μεγάλο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης (extra ψυγεία-καταψύκτες ,έπιπλα κ.α.), ένα δωμάτιο για τον λέβητα του πετρελαίου και το μπόιλερ και έναν χώρο που βρίσκεται το ένα από τα τρία πηγάδια και τα μηχανήματα που αφορούν την λειτουργία της πισίνας.

Το ισόγειο αποτελείται από 6 δωμάτια (το ένα από αυτά είναι το δωμάτιο για άτομα με μειωμένη κινητικότητα)και 4 μικρούς χώρους αποθήκευσης(ιματιοθήκες). Ένα δωμάτιο για χρήση γραφείου και φύλαξης εγγράφων και ένα δωμάτιο προσωπικού. Επίσης στο ισόγειο βρίσκετε ο χώρος της ρεσεψιόν με έναν μεγάλο χώρο αναμονής και τα κοινόχρηστα wc.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 12 δωμάτια και τρείς αποθηκευτικούς χώρους (ιματιοθήκες) , στον ημιώροφο του 1ου ορόφου υπάρχουν ακόμα 9 δωμάτια και ένας αποθηκευτικός χώρος (ιματιοθήκη).

Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από 11 δωμάτια και στον ημιώροφό του υπάρχουν ακόμα 6 δωμάτια.

Η ταράτσα χωρίζεται σε 2 επίπεδα (συνδεόμενα μεταξύ τους). Στο πρώτο επίπεδο της ταράτσας του ξενοδοχείου υπάρχει ένας χώρος αποθήκευσης των λευκών ειδών και ένας χώρος για εγκαταστάσεις πλυντηρίων και στεγνωτηρίων όπως επίσης και σιδερωτηρίου. Το δεύτερο επίπεδο της ταράτσας του ξενοδοχείο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως Οpen lunch-bar, διότι η ταράτσα είναι μεγάλη και μπορεί κάποιος να την εκμεταλλευτεί με πολλούς και έξυπνους τρόπους.

Τα δωμάτια και οι λοιποί χώροι του ξενοδοχείου είναι άδειοι, δεν εμπεριέχουν έπιπλα (κρεβάτια, κομοδίνα, καναπέδες, μπουντουάρ κ. α) ούτε και ηλεκτρικές συσκευές(air condition, ψυγεία, τηλεοράσεις),όμως οι υποδομές για να τοποθετηθούν νέα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές υπάρχουν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο περιτριγυρίζεται από φοίνικες, λεμονιές, πορτοκαλιές και ευκάλυπτους. Απέχει από την πόλη 12χλμ και 50μ από την κοντινότερη παραλία ,στα 300μ υπάρχει η οργανωμένη παραλία των Αγκαθωπών. Η στάση των λεωφορείων βρίσκετε ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο. Σε απόσταση 20μ υπάρχει παιδική χαρά, στα 80μ φαρμακείο όπως επίσης ,περίπτερο ,φούρνος, Mini Market, ταβέρνες κ.α..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20632 - 30/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.200 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή