Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο
  • € 250.000
  • 4
  • 142
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο: Πωλείται Διαμέρισμα 142τ.μ. στον 1ο όροφο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1988, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από μάρμαρο, τζάκι. Είναι ιδανικό για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.Πωλείται διαμέρισμα πολυτελούς κατασκευής 1988,στο κέντρο του Ωραιοκάστρου,με πρόσοψη ,απέναντι σε στάση ΟΑΣΘ,δίπλα στην αγορά ,κοντά σε σχολεία.
Ειναι φωτεινό και ηλιόλουστο,διαμπερές,στο 1ο όροφο μικρής οικοδομής 6 ιδιόκτητων διαμερισμάτων.Το εμβαδόν του είναι130 τμ και έχει και ξεχωριστή αποθήκη στο υπόγειο 12 τμ .
Αποτελείται από τρία δωμάτια με δύο ντουλάπες,σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι ,κουζίνα με ντουλάπια Hummel ,μπάνιο και WC.Όλα τα δώμάτια ,το σαλόνι και η κουζίνα έχουν ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα.Τα πατώματα είναι από από δρυ και λευκό μάρμαρο. Η θέρμανσή του είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Έχει πρόσβαση και εσωτερική αυλή Τιμή 250.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1572 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή του Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας....Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με ένα τυπικό τίμημα Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. η θέση στο χάρτη είναι ενδεικτική της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο και όχι η ακριβής του θέση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1572 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή