Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Σκεπάρνη, Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
  • € 37.500
  • 1
  • 73
  • 1
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Καλλιτεχνικό ημιυπόγειο στούντιο στην καρδιά των Αμπελοκήπων με όλες τις ανέσεις κοντά. Πολύ φωτεινό, άνετο και με εύκολη πρόσβαση από το δρόμο. Ξεχωριστή είσοδος από το κτίριο και χωρίς μηνιαία τέλη συντήρησης.

Τοποθεσία: Οι Αμπελόκηποι αποτελούν μία δυτική συνοικία της Θεσσαλονίκης και βρίσκονται μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Στους Αμπελόκηπους βρίσκεται το δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων ένα πολύ σημαντικό αθλητικό κέντρο όπου οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να αθλούνται ελεύθερα και δωρεάν. Το “Καραπάντσειο” , το πολιτιστικό κέντρο Αμπελοκήπων που πήρε το όνομά του προς τιμήν των δωρητών Καλλιόπης και Δημητρίου Καραπάντσιου οι οποίοι δώρισαν 300.000 ευρώ για να ξεκινήσει η ιδέα και η κατασκευή του. Παράλληλα, το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ εντάχθηκε στα έργα πολιτισμού του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος της ΠΚΜ.

Στην περιοχή βρίσκεται επίσης και η δημοτικη βιβλιοθήκη Αμπελοκήπων που διαθέτει μία ευρεία Η διαθέτει συλλογή 25.100 τίτλων βιβλίων. Η βιβλιοθήκη διαθέτει χώρους όπως το αναγνωστήριο που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο αλλά και υπολογιστές.

Προσβασιμότητα: Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Η ευνοϊκή θέση της περιοχής μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QAD8 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 37.500
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή