Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Πέρδικα
  • € 1.100.000
  • 26.780
Περιγραφή
Πωλείται αγροτεμάχιο στον Αρίλλα Πέρδικας 26.780 τ.μ. 1.100.000€ (139)

Στον Αρίλλα Πέρδικας διατίθεται προς πώληση έκταση συνολικής επιφάνειας 26.780 τ.μ., αποτελούμενη από διακριτά και ανεξάρτητα αγροτεμάχια, κάθε ένα εκ των οποίων (όπως και στο σύνολό τους) είναι άρτια και οικοδομήσιμα με βάση την ισχύουσα πολεοδομική νομοθεσία. Όλα διαθέτουν πρόσωπο σε αγροτικές οδούς, διασφαλίζοντας δεδομένης και της γεωμορφολογίας τους από κάθε σημείο τους ανεμπόδιστες θεάσεις προς το Ιόνιο Πέλαγος, ενώ η απόσταση από την θάλασσα είναι μόλις 365 μέτρα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι εξής παραλίες της περιοχής: Αρίλλας, Σταυρολιμένας, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή. Η τιμή πώλησης ανέρχεται συνολικά σε 1.100.000 €.

Πιο συγκεκριμένα, το κάθε αγροτεμάχιο έχει συνολική επιφάνεια:
Αγροτεμάχιο 1: 6.033 τ.μ.
Αγροτεμάχιο 2: 4.330 τ.μ.
Αγροτεμάχιο 3: 4.078 τ.μ.
Αγροτεμάχιο 4: 4.138 τ.μ.
Αγροτεμάχιο 5: 4.022 τ.μ.
Αγροτεμάχιο 6: 4.179 τ.μ.
Διατίθενται δύο ενδεικτικές προτάσεις αξιοποίησης, όπως παρουσιάζονται στις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις που συνοδεύουν την παρούσα/ακολουθούν (προσαρμοζόμενες με ευελιξία σε πιθανές τροποποιήσεις καθώς και σε εναλλακτικά σενάρια):
Α) Κατασκευή πολυτελών ανεξάρτητων κατοικιών (βιλών) σε κάθε αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας περ. 240 τ.μ. η καθεμία, αποτελούμενες από υπόσκαφο τμήμα, ισόγειο και πρώτο όροφο, όπου στο ισόγειο φιλοξενούνται καθιστικό, κουζίνα τραπεζαρία, WC, στον πρώτο όροφο υπνοδωμάτιο (master bedroom) με ενσωματωμένο WC/Λουτρό και στο υπόσκαφο τμήμα τρία επιπλέον υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο WC/Λουτρό σε καθένα εξ' αυτών. Στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος διαμορφώνεται ως προέκταση των λειτουργιών του κτηρίου, δημιουργούνται εξωτερικό καθιστικό, τραπεζαρία, πισίνα καθώς και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.
Β): Κατασκευή πολυτελών ανεξάρτητων κατοικιών (βιλών) σε κάθε αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας περ.185 τ.μ. η καθεμία, αποτελούμενες από ισόγειο και πρώτο όροφο (τύπος μεζονέτας), όπου στο ισόγειο φιλοξενούνται καθιστικό, κουζίνα τραπεζαρία, WC, ενώ στον πρώτο όροφο υπνοδωμάτια με ενσωματωμένα WC/Λουτρό (όπου ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο δύναται να χωροθετηθεί είτε στον όροφο αυτό είτε στο ισόγειο). Στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος επίσης διαμορφώνεται ως προέκταση των λειτουργιών του κτηρίου, δημιουργούνται εξωτερικό καθιστικό, τραπεζαρία, πισίνα καθώς και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.
Σε αμφότερα τα σενάρια γίνεται η προσπάθεια βέλτιστης αξιοποίησής των αγροτεμαχίων με την δημιουργία κατοικιών που διασφαλίζουν απρόσκοπτες θεάσεις προς το Ιόνιο Πέλαγος, λειτουργικότητα, αισθητική αρτιότητα, ιδιωτικότητα, μεγάλους εξωτερικούς χώρους, χαμηλή πυκνότητα δόμησης.
Οι κτιριακές τυπολογίες μπορούν να προσαρμοστούν και στο σενάριο της δημιουργίας ξενοδοχειακής/ών μονάδας/ων.
Η απόσταση από την θάλασσα ανέρχεται σε μόλις 365 μέτρα.
Υπάρχουν διαθέσιμα πρόσφατα τοπογραφικά διαγράμματα των αγροτεμαχίων.
Τιμή Πώλησης: 1.100.000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
139 - 25/05/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
26.780 m²
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή