Μονοκατοικία βίλα Σκάλα Κεφαλονιάς, Greece, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΣκάλα Κεφαλονιάς, Greece
  • € 750.000
  • 5+
  • 329
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-996 - Κεφαλονιά Ελείοι- Πρόννοι Σκάλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 329 τ.μ. σε οικόπεδο 5000 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, BBQ, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 750.000 € (Κωδικός γραφείου ΣΚΑΛΑ -SKALA )
Πανέμορφη βίλα χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου στη Σκάλα διατίθεται προς πώληση.
Πρόκειται για ευρύχωρη βίλα 5 υπνοδωματίων,όλα με μπαλκόνια που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Διαθέτει πισίνα υπερχείλισης10 x 5m με μεγάλες βεράντες και 10 ξαπλώστρες.
Το σπίτι, το οποίο εκτείνεται σε τρία επίπεδα και έχει συνολική επιφάνεια 330 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται σε καλή τοποθεσία σε ένα μεγάλο, διαμορφωμένο χώρο 5000 τετραγωνικών μέτρων. Το εκπληκτικό κατάλυμα αποτελείται από:

Υπόγειο που διαθέτει μεγάλο ξενώνα, μπάνιο και ντουλάπα. Το λεβητοστάσιο βρίσκεται στο υπόγειο και στεγάζει τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Υπάρχει επίσης μια αίθουσα παιχνιδιών που έχει βολική θέα στον χώρο της πισίνας.

Το ισόγειο διαθέτει ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, καθώς και μια ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μπαρ πρωινού και κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές.

Δύο δίκλινα υπνοδωμάτια το καθένα με δικό του μπαλκόνι και κοινόχρηστο, καλά εξοπλισμένο μπάνιο.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει μια τεράστια κύρια κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο που διαθέτει γωνιακή μπανιέρα και γωνιακή καμπίνα ντους. Υπάρχει ένα μικρό καθιστικό έξω από την κύρια σουίτα που οδηγεί στη μεγάλη βεράντα.
Το τέταρτο δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και δική του μεγάλη βεράντα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και κεντρική θέρμανση καθιστώντας το ακίνητο ιδανικό ως οικογενειακό σπίτι όλο το χρόνο ή ως καταφύγιο διακοπών.
Ευρύχωρα σκιερά αίθρια με μπάρμπεκιου, φούρνο πίτσας και σκιερό χώρο φαγητού με καθίσματα για 15 άτομα. Η βίλα διαθέτει το πλεονέκτημα του wi-fi, μια εσωτερική αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι μπιλιάρδου, τραπέζι πινγκ-πονγκ, επιπλέον ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Δορυφορική τηλεόραση.

Η βίλα είναι πλήρως κλιματιζόμενη. Με τη μεγάλη ιδιωτική πύλη του, υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης για τουλάχιστον 10+ αυτοκίνητα με σκιά πέργκολας για δύο αυτοκίνητα.
Θα εκπλαγεί κανείς από την επιβλητική ομορφιά της βίλας, το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον καθώς και από τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Το σπίτι συνδυάζει την αρχιτεκτνική του μεσογειακού με το ελληνικό στοιχείο σε μια απόλυτη αρμονία με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-996 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
329 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή