Duplex Πλακιάς Ρεθύμνου, Ελλάδα, Μύρθιος, Φοινίκας

ΦοινίκαςΠλακιάς Ρεθύμνου, Ελλάδα
  • € 310.000
  • 4
  • 112
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ο Πλακιάς είναι ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στη μέση της νότιας ακτής της Κρήτης. Η περιοχή του Πλακιά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο φαράγγια (Κοτσιφού και Κουρταλιώτη), σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες του νησιού.
Στην αμμώδη και πεντακάθαρη παραλία του κόλπου του Πλακιά, χτίστηκε το συγκρότημα διαμερισμάτων Plakias Resort, όπου προσφέρεται προς πώληση ένα διαμέρισμα μεζονέτας 112τμ με κήπο.
Μπαίνοντας στο κτίριο θα συναντήσετε την ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία και σαλόνι. Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα. Τόσο από το υπνοδωμάτιο όσο και από το καθιστικό έχετε πρόσβαση στη βεράντα, η οποία περιβάλλεται από έναν περιποιημένο κήπο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές και αξεσουάρ, όπως πιάτα, μαχαιροπίρουνα κ.λπ. Μεταξύ της κουζίνας και του υπνοδωματίου υπάρχει τουαλέτα επισκεπτών και από την κουζίνα μια σκάλα οδηγεί στο πρώτο όροφο, όπου υπάρχουν δύο ακόμη υπνοδωμάτια και μπάνια. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά, κλιματιζόμενα και διαθέτουν μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα. Στον 1ο όροφο υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει πολύ ωραία θέα στον κήπο του συγκροτήματος καθώς και στη θάλασσα.
Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης στο υπόγειο του συγκροτήματος.

Αυτό το παραθαλάσσιο συγκρότημα διαθέτει τρεις πισίνες, δύο μεγάλες πισίνες και μια παιδική πισίνα. Σε άμεση γειτνίαση υπάρχει παιδική χαρά, beach bar και εστιατόριο. Το κέντρο του Πλακιά με τα διάφορα τουριστικά καταστήματα, κομμωτήρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ και εστιατόρια απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια. Ο Πλακιάς διαθέτει επίσης δύο φαρμακεία και έναν γιατρό εάν χρειαστεί.
Υπάρχει η δυνατότητα η μεζονέτα να νοικιαστεί από τον επόπτη του θέρετρου για να δημιουργήσει εισόδημα την περίοδο που ο ιδιοκτήτης δεν μένει εκεί. Μέσα και γύρω από το θέρετρο υπάρχει Wi-Fi και όλες οι άλλες υπηρεσίες που έχει ένα ξενοδοχείο, όπως για παράδειγμα η υπηρεσία καθαρισμού.

Αποστάσεις:
- Πλακιάς 700μ.
- Πόλη Ρεθύμνου 35χλμ.
- Αεροδρόμιο 112km
- Πρέβελη, Σούδα, Δαμνόνι, Αμμούδι και Σιναριά λίγα χιλιόμετρα μακριά

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20-647 - 23/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή