Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Ρουφ, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 400.000
  • 2
  • 136
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα διαμέρισμα 136 τ.μ. τύπου loft, για αυτούς που ψάχνουν το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Μια δίρριχτη οροφή με ξύλινα δοκάρια καθαρού ύψους 7,5 μέτρων, διαμορφώνει ένα μεγάλο και ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας και ένα loft χώρο υπνοδωματίου. Το διαμέρισμα στεγάζεται στον πρώτο όροφο διατηρητέου πέτρινου οικοδομήματος τριών επιπέδων στο κέντρο της Αθήνας.
Ο χώρος έχει επιπλέον άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, πληρώντας όχι μόνο ένα χώρο διαβίωσης αλλά και μια επιπλέον χρήση ως επαγγελματικό χώρο υψηλής αισθητικής.
Το διαμέρισμα έχει τη δυνατότητα να πωληθεί μαζί με το χώρο στο δεύτερο επίπεδο του οικοδομήματος 120 τ.μ . επιπλέον χρέωση στην υπάρχουσα τιμή του.
Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο Θησείο, στο Γκάζι και σε μεγάλο εμπορικό κέντρο mall, σε πολύ καλό σημείο εξυπηρέτησης από το μετρό σταθμός Κεραμικού, το τρένο σταθμός Πετράλωνα και γραμμές λεωφορείων. Η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάποιον που αγαπά να κινείται και να ζει στο κέντρο, καθώς, ξενοδοχεία, μοντέρνα εστιατόρια, βραβευμένα μπαρ με άποψη και στυλ αλλά και μουσεία, γκαλερί τέχνης και θέατρα, βρίσκονται πολύ κοντά. Το λιμάνι του Πειραιά απέχει 30 λεπτά με το τρένο. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το μετρό.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 136 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1940, Για φοιτητές, Τιμή: 400000, Κλιματισμός, Εσωτερική σκάλα, Συναγερμός, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Σοφίτα, Ανακαινισμένο, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 238 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Γ, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2000, Απόσταση απο θάλασσα: 9900, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
299895 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
136 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1940
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή