Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΒόλοςΝέες Παγάσες
  • € 58.000
  • 258
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο στις Νέες παγασές Βόλου. Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 257,82τ.μ και πρόσοψη 11,73 μέτρα. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή δόμησης 0.8. Πρόκειται για οικόπεδο ανατολικό, γωνιακό σε απόσταση 150 μέτρων από την θάλασσα και μόλις 10 λεπτά απόσταση από το κέντρο του βόλου.

Με δράση από το 1991 η επιχείρηση CONSULTING- REAL ESTATE ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΙΑ έχει διαπρέψει και έχει κερδίσει εξέχουσα θέση στην αγορά του Βόλου αλλά και πανελληνίως.

Το γραφείο της ΣΟΦΙΑΣ ΧΑΛΚΙΑ διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και έχοντας προσωπική ματιά για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, διακρίνεται για το πλούσιο και αξιόλογο χαρτοφυλάκιο. Ακολουθεί τις επιταγές της εποχής και προωθεί τα ακίνητα με τα πιο σύγχρονα μέσα. Με προτεραιότητα της τον εκάστοτε πελάτη και τις ανάγκες του, τον καθοδηγεί στις επενδύσεις των υψηλότερων προσδοκιών του, ενώ στο πλευρό της έχει πλήθος έμπειρων επαγγελματιών, Νομικών, Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων, Συμβολαιογράφων, Ειδικευμένων Εκτιμητών και Οικονομολόγων
Η ίδια η Σοφία Χαλκιά είναι πιστοποιημένη στη Διαμεσολάβηση και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στην Ένωση Διαμεσολαβητών Κεντρικής Ελλάδος, ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κτηματομεσιτών Βόλου και εκλεγμένη Εκπρόσωπος του Νομού Μαγνησίας για την ομοσπονδία κτηματομεσιτών Ο.Μ.Α.Σ.Ε. καθώς επίσης και Γραμματέας του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Βόλου..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-550 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
258 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 58.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή