Duplex Άλιμος, Κέντρο, Κέντρο, Άλιμος

ΆλιμοςΆλιμος, Κέντρο
  • € 1.400.000
  • 4
  • 161
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024
Περιγραφή
ΑΛΙΜΟΣ, Κέντρο - Μεζονέτα 161τμ, 3 υ/δ, , ενεργειακή κλάση Α+, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο), κλιματισμός, parking, είδος/θέσεις parking, διαμπερές, φωτεινό, γωνιακό, πρόσοψης, βαμμένο, αποθήκη, ηλιακός, τζάκι, ασανσέρ, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων ξύλο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, πολυτελές, ενδοδαπέδια θέρμανση, πισίνα, εσωτερική σκάλα, επιτρέπονται κατοικίδια, οικιστική ζώνη, πρόσβαση: άσφαλτος.
Είναι από τα κτίρια που στέκεσαι στον δρόμο και τα χαζεύεις, γιατί σε ξαφνιάζει με τον πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό του, τις λιτές του γραμμές και την απόλυτη συμμετρία του. Αναρωτιέσαι τί μπορεί να κρύβει μέσα του, πώς είναι το εσωτερικό του και σου εξάπτει την περιέργεια και την φαντασία. Ας ρίξουμε μαζί μια ματιά. Εκτός από ένα μοναδικό αισθητικά οίκημα είναι επίσης εξαιρετικά μελετημένο δομικά και τεχνικά, συνδυάζοντας την καλαισθησία με τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα θέρμανσης, ψύξης και ασφάλειας. Εδώ θα δούμε την μία από τις δύο μεζονέτες που εκτείνονται στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του κτιρίου. Στο εσωτερικό επικρατεί η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική που εκφράζεται μέσα από minimal καθαρές γραμμές και άπλετο φως.
Εισερχόμαστε σε έναν όμορφο, ανοιχτό χώρο γεμάτο φως, όπου έχουμε την ευρύχωρη μοντέρνα κουζίνα ιταλικού τύπου, ένα πρακτικό και άνετο WC καθώς και τον ιδιωτικό ανελκυστήρα της μεζονέτας. Προχωράμε κατεβαίνοντας μερικά σκαλιά προς τον χώρο του living room με το πολυτελές τζάκι, την τραπεζαρία και τις μεγάλες γυάλινες πόρτες που αφήνουν το φως να διαχέεται στον χώρο και μας οδηγούν στον κήπο με την ιδιωτική πισίνα με καταρράκτη και την πανέμορφη θέα προς την θάλασσα και το Μητροπολιτικό πάρκο. Στην συνέχεια ανεβαίνουμε από την όμορφη εσωτερική σκάλα στον πρώτο όροφο όπου υπάρχουν 3 υπερπολυτελή master bedrooms που περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και walk in closet και τα μπαλκόνια τους έχουν υπέροχη θέα. Η μεζονέτα διαθέτει μεταξύ άλλων ενδοδαπέδια θέρμανση, εξωτερική θερμομόνωση, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, fun coil units, εγκατάσταση smart home, ξύλινα προγυαλισμένα δάπεδα, εντοιχισμένα ήδη υγιεινής, προεγκατάσταση jacuzzi στην πισίνα, δύο θέσεις parking, αποθηκευτικό χώρο καθώς και ιδιωτική είσοδο και ανελκυστήρα σε κάθε κατοικία. Στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου έχει πραγματοποιηθεί ιδιαίτερη μελέτη φωτισμού που έχει επίσης ως στόχο να αναδείξει την ιδιαίτερη αισθητική του.
Τιμή €1.400.000 (κωδ. 595) CITYLIFE REAL ESTATE
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
595
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
161 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή