Duplex 380 τμ, Αλυφαντά, Λέσβος - Μυτιλήνη

Λέσβος - Μυτιλήνη
  • € 650.000
  • 5+
  • 380
  • 3+
Περιγραφή
Πανέμορφη βίλα 380 τμ, στην περιοχή Λακέρδα Μυτιλήνης, κυριολεκτικά επάνω στη θάλασσα, εντός ελαιώνα 4 στρεμμάτων.

Αρχιτεκτονικά κινείται σε λιτές γραμμές και κυβικούς όγκους με μεγάλα ανοίγματα προς τη θάλασσα που εναρμονίζουν το εσωτερικό της κατοικίας με το φυσικό περιβάλλον. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα.

Το ισόγειο, το οποίο είναι ανεξάρτητο, με δική του είσοδο από τη κάτω μεριά του οικοπέδου με πρόσοψη στη θάλασσα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας, γραφείου, κουζίνας, 2 υπνοδωματίων, μπάνιου και αποθήκης. Η μεζονέτα αναπτύσσεται σε δύο ορόφους: στον 1ο όροφο έχει διαμορφωθεί ένας ενιαίος χώρος περιμετρικά της θέας προς τη θάλασσα και του ελαιώνα με κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό με αίθριο στην οροφή, γραφείο (ή guest room), μπάνιο και 1κρεββατοκάμαρα, και στον 2ο όροφο υπάρχουν 2 κρεβατοκάμαρες με en-suite μπάνια, (το ένα με Jacuzzi) και μπαλκόνι/βεράντα περιμετρικά με πανοραμική, ανεμπόδιστη θέα του κόλπου της Γέρας από την μπροστινή μεριά, ενώ από την πίσω μεριά ένας πανέμορφος ελαιώνας και πευκοδάσος, κυριολεκτικά αγκαλιάζουν αμφιθεατρικά την κατοικία.

Διαθέτει αυτόνομο ενδοτοίχιο γεωθερμικό σύστημα θέρμανσης/ψύξης, καθώς και όλες τις σύγχρονες παροχές όπως, κλιματισμό, τρία ηλιακά κάτοπτρα, 2 ενεργειακά τζάκια, κουφώματα αλουμινίου τύπου volkswagen, συναγερμό, γεώτρηση, χώρους αναψυχής με BBQ, κ.α.

Τα στοιχεία που κάνουν αυτό το ακίνητο μοναδικό είναι η ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο της Γέρας και η θάλασσα που μπορεί να απολαύσει κανείς όλες τις ώρες της ημέρας, η απίστευτη γαλήνη και ησυχία που προσφέρει ο ελαιώνας και η ιδιωτικότητα μέσα σε ένα μεθυστικό, μεσογειακό τοπίο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-339318 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
380 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή