Διαμέρισμα νέο, ισόγειο, Ευρυάλη, Βούλα

Βούλα
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 330
  • 3+
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024
Περιγραφή
Βούλα Κάτω .Σε ένα από ωραιότερα προάστεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κοντά στην παραλία, διατίθεται προς πώληση πολυτελέστατο minimal διαμέρισμα 330 τ.μ. Ισογείου -1ου ορόφου με αποκλειστική χρήση κήπου 390 τ.μ. με πισίνα .
Είναι κατασκευή του 2022 και η σύγχρονη εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του με τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής κατατάσσει το κτίριο στην κλάση Α+ ως προς την ενεργειακή απόδοσή του.
Το Διαμέρισμα είναι σε 2 επίπεδα ,το ισόγειο που είναι 151 τ.μ. αποτελείται από ένα εντυπωσιακό σαλόνι φωτεινό με μοντέρνο ενεργειακό τζάκι και μεγάλες τζαμαρίες με θέα στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο με πυκνή βλάστησή και πισίνα ,επίσης έχει ειδικές κατασκευές σε ψευδοροφές με κρυφούς φωτισμού και μεγάλη κουζίνα ανεξάρτητη εισαγωγής με υψηλής αντοχής λάκα με πάγκους Corian . Με εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον 1ο όροφο με εμβαδόν 120 τ.μ. είναι τα υπνοδωμάτια όλα en-suite με 3 πολυτελή μπάνια .
Διαθέτει - Εφαρμογές Smart Home "έξυπνο σπίτι", ενδοδαπεδια θέρμανση με αντλία θερμότητάς ανά όροφο, συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, ,θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα Αλουμίνιου και κουπαστές μπαλκονιών από κρύσταλλα triplex, σύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών μέσων και Internet, τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό με κάμερες CCTV, και πυρασφάλειας, υψηλής ποιότητας κεραμικά και Πορσελάνινα Πλακίδια επενδύσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Ντουλάπες και κουζίνα από Λάκα υψηλής αντοχής, αρίστη υγρομόνωσή Πιστοποιημένη υψηλή κατηγορία σκυροδέματος, εσωτερικό ασανσέρ, 2 υπόγειες Θέσεις στάθμευσης ,αποθήκη 23 τμ και Ανεξάρτητο υπόγειο Studio 59 m² με φυσικό φως. Παράδοση 2023 Το προτείνουμε Ιδανικό διαμέρισμα για οικογένεια σε 5 λεπτά με τα πόδια είσαι στην τοπική αγορά και στην θάλασσα
PLMS REAL ESTATE_ κωδ: PLT2429_ Ζουμπούλη Θεοδώρα_Τήλ: 6932252468 – 210 9654324_ e-mail: info@plms.gr, URL: www.plms.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PLT2429
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή