Duplex, νέα, 222 τμ, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια Θορικού
  • € 800.000
  • 5+
  • 222
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
Περιγραφή
Μοντέρνα μεζονέτα, εξαιρετικής κατασκευής του 2022 και άρτιας αισθητικής με πισίνα και κήπο. Βρίσκεται στο Λαγονήσι κοντά στην παραλία και έχει υπέροχη θέα θάλασσα από όλα τα επίπεδα.
Η κατοικία είναι συνολικά 222τμ και αποτελείται από 3 επίπεδα που συνδέονται μεταξύ τους με κλιμακοστάσιο και ασανσέρ. Το ισόγειο που οδηγεί στον κήπο διαθέτει playroom, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Στον 1ο όροφο υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής με τζάκι και έξοδο σε βεράντα με υπέροχη θέα τη θάλασσα, κουζίνα και 1 WC. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ και 2 μπάνια. Όλα τα δωμάτια έχουν βεράντες με θέα τη θάλασσα ή το βουνό. Στο δώμα υπάρχει roof garden με πέργκολα, 1 μπάνιο και θέση για κουζινάκι, προσφέροντας καταπληκτική θέα σε όλο το κόλπο του Λαγονησίου. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν θέρμανση με αντλία θερμότητας, ηλιακό θερμοσίφωνα, ξύλινα πατώματα υψηλής ποιότητας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, περγκολες στους εξώστες του, άνετη πισίνα διαστάσεων 3.5 μ Χ 7.5 μ και χωρητικότητας 33 κ.μ , κήπο με γκαζόν , πόρτα ασφαλείας και μεγάλο προστατευόμενο πάρκινγκ .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S1041S
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
222 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή