Ρετιρέ 250 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 1.400/μήνα
  • 4
  • 250
  • 3
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός 3315
Οροφοδιαμέρισμα, ρετιρέ, 2ου ορόφου, διατίθεται προς ενοικίαση , πλήρως επιπλωμένο, εντυπωσιακά ευρύχωρο με μεγάλους εσωτερικούς χώρους το οποίο καλύπτει συνολικά 250 τ.μ. . Το καθιστικό αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα με το επιβλητικό τζάκι να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους , με όλες τις εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές και με μία καθημερινή τραπεζαρία. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με 2 μπάνια και ένα wc επισκεπτών. Υπάρχει όμως η δυνατότητα για την δημιουργία 2 ακόμη υπνοδωματίων εάν εξυπηρετεί τον νέο μισθωτή. Ένα μικρότερο καθιστικό με ένα ακόμη τζάκι αναπτύσσεται πίσω από το κύριο σαλόνι, αυτός είναι και ό ένας από τους 2 χώρους που μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε υπνοδωμάτιο. Τα μπαλκόνια είναι άνετα και ευχάριστα. Η οικοδομή έχει ακόμη 2 διαμερίσματα στον 1ο όροφο , διαθέτει 400 τ.μ. κήπο κοινόχρηστο , και 200 τ.μ. στην πυλωτή που μπορούν να αξιοποιηθούν . Η θέρμανση είναι ατομική φυσικού αερίου, υπάρχει μία θέση στάθμευσης, ανελκυστήρας , όπως και σήτες , τέντες και 3 ντουλάπες. Για όσους επιζητούν την άνεση , την πολυτέλεια , την ησυχία αλλά και μία ευχάριστη διαμονή αυτή η οικία τα προσφέρει απλόχερα. Τιμή 1.400€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3315
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.400/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή