Duplex Νικηφόρου, 33, Γλυφάδα Ελλάδα, 16675, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΝικηφόρου, 33, Γλυφάδα Ελλάδα, 16675
  • € 1.800.000
  • 4
  • 185
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας την Γλυφάδα μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την αγορά και τις οργανωμένες παραλίες βρίσκεται μια νεόδμητη μοναδικής αισθητικής μεζονέτα 185 τ.μ. τελευταίου ορόφου σε τριώροφη πολυκατοικία. Ο σχεδιασμός εμπνευσμένος από τον δωρικό ρυθμό, αναδεικνύει την αισθητική της minimal αρχιτεκτονικής ο οποίος και αποτελεί μία εντυπωσιακή πρόταση ενός νέου τύπου κατοικίας. Έμφαση δόθηκε στη χωροθέτηση του κτηρίου, στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού του, στην ιδιωτικότητα και στην διαμπερότητα των διαμερισμάτων. Η κατασκευή είναι ενεργειακής κατηγορίας Α+ του 2023 και είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα υλικά, ξύλινα δάπεδα, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας,, 2 υπόγεια parking, παρέχοντας έτσι τους καλύτερους δυνατούς όρους διαβίωσης των κατοίκων στο κτίριο.

Φωτεινή και Διαμπερής μεζονέτα τελευταίου ορόφου 185 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 δωμάτια εκ των οποίον τα 2 master και 1 ακόμα μπάνιο για τους φιλοξενούμενους (W.C). Στο πάνω επίπεδο της μεζονέτας που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα υπάρχει ένα ακόμα master υπνοδωμάτιο, ένα W.C. και χώρος καθιστικού που επικοινωνεί με την βεράντα, όπου συναντάμε την πισίνα και άπλετο χώρο για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και απομόνωσης.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης(παροχή για ηλεκτρική φόρτιση)και μια αποθήκη 11 τ.μ.

*To ΠΕΑ βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το επόμενο πρωί. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.

Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QGAJ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
185 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή