Διαμέρισμα Αρτέμιδος, Ανάληψη, Βύρωνας

ΒύρωναςΑρτέμιδος
  • € 70.000
  • 30
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΒΥΡΩΝΑΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ, ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ – κατάλληλη και για επενδυτική χρήση – συνολικής επιφάνειας 30τμ. στον δεύτερο (2ο) όροφο πολυκατοικίας κατασκευής του 1974.
Διαρρύθμιση:
Χωλ, 1 σαλόνι-υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα χωριζόμενη από το κυρίως δωμάτιο με τοίχο ύψους περίπου 120εκ., 1 μπάνιο με ντουζιέρα
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πλακάκι και ξύλινο δάπεδο (παρκέ), κλιματισμό, σίτες σε μπαλκονόπορτα και φωταγωγούς, ανακαινισμένη εντοιχιζόμενη ντουλάπα, αποθηκευτικό χώρο, μπαλκόνι με τέντα και θέα σε εκκλησία με μεγάλο προαύλιο χώρο και δέντρα, χαμηλά κοινόχρηστα, ήσυχο και φωτεινό.
Ανακαινίστηκε το 2019 και έχει κατοικηθεί μόνο τρία έτη.
Διατίθεται με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ηλεκτρικές συσκευές, κατόπιν συμφωνίας επίσης με πιάτα, σερβίτσια, σκεύη κτλ.), πλυντήριο ρούχων, βιβλιοθήκη, καναπέ κρεβάτι, συρταριέρα, κομοδίνο, παπουτσοθήκη, καθρέφτη, πολυθρόνα, τραπέζι κουζίνας και καναπέ, σκαμπώ, φωτιστικά οροφής.
Βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου, δέκα λεπτά περπάτημα από το μελλοντικό σταθμό μετρό της Καισαριανής (Γραμμή 4), από το εμπορικό κέντρο του Παγκρατίου (Χρεμωνίδου) και την Πλατεία Καισαριανής, πέντε λεπτά από την Αγορά του Βύρωνα και το Σκοπευτήριο Καισαριανής. Πολύ κοντά σε κεντρικό δρόμο με αστικές συγκοινωνίες που εξυπηρετούν το κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά και στην Αττική οδό και το αεροδρόμιο.
Η γειτονιά διαθέτει σουπερμάρκετ, καταστήματα εστίασης (καφέ, εστιατόρια), αγορά τροφίμων (φούρνο, κρεοπωλείο, οπωροπωλείο, κτλ.), γυμναστήριο, καθαριστήτιο, πάρκα και πολύ πράσινο. Γρήγορη πρόσβαση στο δάσος της Καισαριανής. Κοντινή απόσταση από την Πανεπιστημιούπολη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13151254 - 16/10/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
30 m²
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης