Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ακρωτήρι
  • € 270.000
  • 5+
  • 303
  • 3+
Περιγραφή
Το ακίνητο που παρουσιάζουμε αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για αγορά μιας ιδιοκτησίας στα Χωραφάκια στο Ακρωτήρι Χανίων. Βρίσκεται στα περίχωρα του οικισμού σε μια αραιοκατοικημένη γειτονιά, με πολύ πράσινο και όμορφες σύγχρονες κατοικίες αλλά και κάποια σπίτια σε κρητικό παραδοσιακό ύφος.

Στο μεγάλο επίμηκες οικόπεδο είναι κατασκευασμένα δύο πανομοιότυπα κτίρια που στεγάζουν δύο οροφοδιαμερίσματα το καθένα. Προς πώληση είναι τα δύο διαμερίσματα του πρώτου κτιρίου καθώς και το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου του δεύτερου κτιρίου. Επίσης συμπεριλαμβάνονται στην πώληση αυτή και οι βοηθητικοί χώροι των αντίστοιχων διαμερισμάτων που βρίσκονται στο υπερυψωμένο υπόγειο των κτιρίων.

Όπως παρατηρείτε τα κτίρια είναι ημιτελή και η κατασκευή τους βρίσκεται στο στάδιο των επιχρισμάτων. Το ισόγειο διαμέρισμα έχει επιφάνεια 96τμ, ενώ τα διαμερίσματα πρώτου ορόφου είναι των 104τμ περίπου, και οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι είναι των 57τμ ο καθένας. Τα διαμερίσματα έχουν πολύ καλή διαρρύθμιση, που προβλέπει έναν άνετο ενιαίο χώρο καθιστικού τραπεζαρίας κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και μπάνιο. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε άνετους εξωτερικούς χώρους.

Οι εξωτερικοί χώροι δεν έχουν επίσης διαμορφωθεί αλλά σίγουρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την μεγάλη έκτασή τους για τη δημιουργία πισίνας, πάρκινγκ και κήπου.

Ο οικισμός «Χωραφάκια» έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή νέων κατοικιών τόσο για μόνιμη διαμονή όσο και για τουριστική εκμετάλλευση, μιας και πολύ κοντά βρίσκονται οι πανέμορφες παραλίες του Καλαθά, του Τερσανά και του Σταυρού. Στην περιοχή θα βρείτε επίσης πολλές ταβέρνες με γευστικές παραδοσιακές προτάσεις, παραθαλάσσια καφέ, μινι-μάρκετ αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για την εξυπηρέτηση των καθημερινών σας αναγκών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AKCHO01110 - 19/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
303 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή