Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κοντόπευκο, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 242.000
  • 2
  • 68
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα 2ου ορόφου , 2 υπνοδωμάτια , μπάνιο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, το ακίνητο θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένο.
Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη και έντονα δομημένη, αν και υπάρχουν μερικές μονοκατοικίες, θα βρείτε κυρίως διαμερίσματα. Πολλοί ξένοι επιλέγουν να ζήσουν εδώ, επειδή το ACS το Campion και το Γαλλικό Λύκειο είναι πολύ κοντά, καθώς και Pierce και Deree College. Υπάρχουν μερικές όμορφες περιοχές κοντά στο γαλλικό σχολείο καθώς και πολλά καταστήματα όλων των ειδών στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Η περιοχή είναι αρκετά κοντά στην Αττική Οδό και, ως εκ τούτου προσφέρει πολύ καλή πρόσβαση στο αεροδρόμιο των Σπάτων. Επίσης, δεν είναι πολύ μακριά από το λιμάνι της Ραφήνας. Και οι δύο περιοχές προσφέρουν πολύ καλή πρόσβαση στο μετρό και όλα τα μέρη της πόλης.
Απέχει 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, 19 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά, 25χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 68 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1973, Πολυτελές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: 2ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Κουφώματα: Συνθετικά, Νεόδμητο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
368921
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 242.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή