Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κάστρο Κυλλήνης
  • € 420.000
  • 5+
  • 222
  • 3
Περιγραφή
Κτήριο Κατοικιών Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Κάστρο Κυλλήνης - Κάστρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 222 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.553 τ.μ..
Αποτελείται από δύο κατοικίες στον Α΄ όροφο, οι οποίες διαθέτουν η καθεμία από 2 υπνοδωμάτια, λουτρό και κουζίνα / καθιστικό, ενώ στο η κατοικία του Β΄ ορόφου περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο κουζίνας / καθιστικού. Επί της οικοδομής υπάρχει αδιαμόρφωτο ισόγειο με υποδομή/πρόβλεψη για νέες κατοικίες. Έχει κατασκευαστεί το 1999, ενώ επίσης διατίθεται κλιματισμό, κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά Τζάμια - Σίτες, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα: Πλακάκια, Μάρμαρο. Έχει θέα Καλή και έχει Νότιο προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Διαμπερές. Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €420.000. KW West, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610222333, email: kwwest@kwgreece.gr, website: https://www.kwwest.gr

Στο μαγευτικό τοπίο του πιο αντιπροσωπευτικού φράγκικου κάστρου της Ελλάδας, σε έναν καταπράσινο λόφο και σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα πωλείται κτίριο κατοικιών με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους.

Πρόκειται για τρεις έτοιμες κατασκευασμένες κατοικίες σε ένα οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων, που εκτείνονται σε δύο ορόφους ενώ αντίστοιχα επί της οικοδομής υπάρχει αδιαμόρφωτο ισόγειο με υποδομή/πρόβλεψη για νέες κατοικίες.

Αναλυτικά η κατοικία του Β΄ ορόφου περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο κουζίνας / καθιστικού, και στον Α΄ όροφο και οι δύο κατοικίες διαθέτουν η καθεμία από 2 υπνοδωμάτια, λουτρό και κουζίνα / καθιστικό.

Έχει γίνει η βέλτιστη εκμετάλλευση του οικοπέδου και σωστός προσανατολισμός του κτιρίου καθώς εύκολα διαπιστώνεται η πλήρης εκμετάλλευση της κλίσης και η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.. Η κατοικία του β΄ ορόφου διαθέτει μεγάλη στεγασμένη βεράντα με μπάρμπεκιου ενώ ο κύριος χώρος έχει εγκατεστημένο τζάκι με πέτρινη επένδυση. Επίσης στις επενδύσεις της κατοικίας του δεύτερου ορόφου κυριαρχεί εσωτερικά και εξωτερικά το μάρμαρο.

Οι κατοικίες στον α όροφο επίσης έχουν σωστό προσανατολισμό, μικρότερα σε πλάτος μπαλκόνια, είναι όμως διαμπερείς και ευήλιες. Σε όλα τα διαμερίσματα υπάρχει εγκατεστημένη υποδομή για κεντρική θέρμανση χωρίς ωστόσο να έχει υλοποιηθεί.

Το οικόπεδο έχει πρόσβαση στην Επαρχιακή Οδό Κάστρου - Κυλλήνης και πρόσωπο επί αυτής. Το λιμάνι της Κυλλήνης απέχει μόλις 4 χλμ. ενώ ο οικισμός του Κάστρου με τις λοιπές εξυπηρετήσεις – υπηρεσίες αστικού χώρου απέχει επίσης 4 χλμ.

Γενικότερα στην περιοχή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις, είναι αραιοκατοικημένη και κυριαρχεί πρωτίστως η φύση, το κάστρο ¨Χλεμούτσι¨, η ομορφιά και η γαλήνη του Ιονίου Πελάγους. Η προσέγγιση στις ακτές εξασφαλίζεται πολύ εύκολα από τις υπάρχουσες οδούς ενώ δεν χάνεται η διάθεση για παραδοσιακές μορφές μετακίνησης όπως περπάτημα και ποδήλατο μέσα στους απέραντους ελαιώνες.

Το τοπίο από μόνο του εξασκεί μια μυστηριώδη γοητεία, το κτίριο είναι χαμένο στο ¨πράσινο¨ του λόφου της ¨Γλαρέντζας¨ και έτσι αναμφισβήτητα εξασφαλίζεται ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η ευτυχία της διαβίωσης της ανθρώπινης διάστασης…

Το ακίνητο από μόνο του αποτελεί μια πρόκληση σε πολλούς τομείς. Μπορεί κάλλιστα να προκύψει μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη επένδυση- εκμετάλλευση. Η περιοχή της Κυλλήνης διαθέτει χιλιόμετρα χρυσής άμμου, αμμόλοφους και κρυστάλλινα νερά… βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα μεγάλα αστικά κέντρα, περίπου 3 ώρες από Αθήνα.. διαθέτει και το γραφικό λιμάνι με τις συνδέσεις για τα Ιόνια νησιά.

Πρόκειται για μία ευκαιρία αγοράς ενός έτοιμου κτιρίου κατοικιών σε μια περιοχή που χωρίς αστική ανάπτυξη και χωρίς σκηνογραφικές επεμβάσεις αποτελεί μοναδική βιωματική εμπειρία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
74910 - 06/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
222 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή