Duplex 145 τμ, Παράλιο Άστρος, Βόρεια Κυνουρία

Βόρεια Κυνουρία
  • € 295.000
  • 4
  • 145
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια ημιτελή μεζονέτα, σε ένα καταπράσινο και ήσυχο μέρος της Νοτιοανατολικής Αρκαδίας, στο γραφικό Παράλιο Άστρος, αναμένει τον αγοραστή της.

Το συγκεκριμένο ακίνητο πρόκειται να μαγέψει οποιονδήποτε επισκέπτη με την θέα, την ηρεμία και το φυσικό της κάλλος που προσφέρει αλλά και την απέραντη παραλία με άμμο 10 χλμ.

Το “House in Olive Trees”, βρίσκεται μεταξύ τριών άλλων ίδιων υπό ανέγερση μεζονετών, μέσα σε ελαιώνα και αποτελείται από 3 επίπεδα, 2 καθιστικά, 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και μπαλκόνι για να ατενίζει ο ιδιοκτήτης το Μυρτώο Πέλαγος που βρέχει το σύγχρονο τουριστικό θέρετρο του Άστρους.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κτήματα με ελιές λίγο έξω από τον οικισμό του Παραλίου Άστρους, με φυσικό κάλος, ησυχία, αλλά και 1 χλμ από την παραλία. Απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από τον κύριο οικισμό.

Τοποθεσία: Ο νομός Αρκαδίας έχει πρωτεύουσα την Τρίπολη, οι μεγαλύτερες πόλεις της Αρκαδίας είναι η Δημητσάνα, το Λεωνίδιο, η Μεγαλόπολη, η Νεστάνη.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Αρκαδία βρίσκεται καρδιά της Πελοποννήσου και διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας γεγονός που καθιστά την περιοχή πόλο έλξης για τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού. Παράλληλα, η Αρκαδία διαθέτει χιονοδρομικό κέντρο, διαμονή σε υπέροχα ξενοδοχεία, δωμάτια και ξενώνες ενώ οι ταβέρνες και τα παραδοσιακά εστιατόρια με καλό φαγητό καλύπτουν τα γούστα και των πιο δύσκολων επισκεπτών.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Αρκαδία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου η Αθήνα απέχει 159 χλμ, η Θεσσαλονίκη 647 χλμ και η Πάτρα 168 χλμ.Υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με συχνά δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας εκτελούν καθημερινά δρομολόγια προς την Αθήνα και αντίστροφα με πυκνά δρομολόγια.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με την Αρκαδία να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.

Το Άστρος είναι ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο που ατενίζει το Μυρτώο Πέλαγος και ενδείκνυται για καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές, αφού παρέχει εστιατόρια, ταβέρνες, καταστήματα αναψυχής, σύγχρονη μαρίνα, αλλά και αρκετά επισκέψιμα μνημεία.

Απέχει 168 χλμ από την Αθήνα, 30 χλμ από το Ναύπλιο και 42 χλμ από την Τρίπολη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QB4W - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή