Duplex Άγιος Ιωάννης, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΆγιος Ιωάννης
  • € 455.000
  • 3
  • 175
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 15673 - Καλαμαριά Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. 2 επιπέδων . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αερίου, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., συναγερμό, μπαλκόνια 14 τ.μ. - Τιμή: 455.000 € Μεζονέτα 2 επιπέδων ΙΣΟΓΕΙΟΥ-1ΟΥ, 140 τμ καθαρών, με αποκλειστική χρήση κήπου 210 τμ. Ο χώρος πάνω από το σαλόνι είναι διπλού ύψους, καθώς ο όροφος βρίσκεται σε υποχώρηση και δημιουργείται η αίσθηση τύπου loft.

----- Με την υπογραφή έμπειρης τεχνικής εταιρίας, συνδυάζει εργονομική σχεδίαση μοναδικής αισθητικής και κατασκευή υψηλών προδιαγραφών.

----Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός των όγκων με απλές γραμμές και εξαιρετικό συνδυασμό του μετάλλου, της φυσικής πέτρας, των γήινων χρωμάτων και του φωτισμού, δημιουργεί ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

----Οι ιδιοκτήτες θα εκτιμήσουν την εύκολη πρόσβαση στον σταθμό της Μίκρας του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης, την αγορά, τα σχολεία και την καθημερινή βόλτα και άσκηση. Θα ευημερούν σε ένα περιβάλλον χαμηλής όχλησης, δίπλα σε πάρκα, πλατείες και χώρους φαγητού και διασκέδασης, στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή σε κάθε λεπτομέρεια. Αμεση είναι η πρόσβαση στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

----Το κτιριακό συγκρότημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αποτελείται από 12 κατοικίες, 3 μεζονέτες και 9 διαμερίσματα . Τα διαμερίσματα είναι 2 και 3 δωματίων.
Τρεις (3) ανεξάρτητες κατοικίες καλύπτουν ολόκληρο τον 2ο όροφο – οι 2 κατοικίες με 3 υπνοδωμάτια και η μία με 2 υπνοδωμάτια. Δύο (2) ανεξάρτητες κατοικίες με 3 υπνοδωμάτια βρίσκονται στον 3ο και 4ο όροφο αντίστοιχα και μία κατοικία δύο υπνοδωματίων στον 1ο όροφο. Περιλαμβάνουν μεγάλο σαλόνι – τραπεζαρία, δύο ή τρία υπνοδωμάτια , ξεχωριστό χώρο κουζίνας, δύο μπάνια, αποθήκη και θέση στάθμευσης.
Το συγκρότημα ολοκληρώνεται με 3 μεζονέτες 2 επιπέδων με loft, με μεγάλο σαλόνι – τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια , ξεχωριστό χώρο κουζίνας, δύο μπάνια, χώρο γραφείου, ιδιωτικός κήπο κτλ. Οι 2 μεζονέτες είναι στο ισόγειο – 1ο όροφο και η 3η στον 3ο – 4ο όροφο. Η οικοδομή έχει προσανατολισμό και θέα πρός την θάλασσα του Θερμαικού.

---ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024



T: 2310454057

K: 6973225152

E: info@tzikas-realestate.gr

www.tzikas-realestate.gr

To ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφτείτε το ακίνητο μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.tzikas-realestate.gr

Το μεσιτικό γραφείο " Tzikas " δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων με αγοραπωλησίες, μισθώσεις και αντιπαροχές από το 2002 ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
Με εφόδια την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του Real Estate και την άριστη συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, το γραφείο προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες του.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΘ - Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
15673
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 455.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή