Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚόρινθοςMetamorfoseos Sotiros, 34
  • € 499.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το πολύ δυνατό διώροφο, ελεύθερο γωνιακό κτίριο αποτελείται από 3 ξεχωριστά διαμερίσματα μόλις 70 μέτρα και 1 τετράγωνο μακριά από την όμορφη παραλία της Κορίνθου (Καλαμια). Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 306τμ.
Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που είναι επίσης στον τελευταίο όροφο είναι 126τμ και διαθέτει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με ψηλά ταβάνια, μεγάλο σαλόνι, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, μεγάλη είσοδο, 1 μπάνιο και ξεχωριστό WC, μπαλκόνια στη βόρεια και νότια πλευρά.
Το ισόγειο αποτελείται από 2 ξεχωριστά διαμερίσματα, 61 τμ και 55 τμ αντίστοιχα, το καθένα με δική του κουζίνα και μπάνιο. Το κτίριο διαθέτει επίσης μεγάλους κοινόχρηστους χώρους με εσωτερική σκάλα, υπόγειο, κήπο και χωρο παρκιν για έως και 3 αυτοκίνητα.
Αυτό το κτίριο είναι κατάλληλο για έναν αγοραστή ή επενδυτή που επιδιώκει να συνδυάσει τη διαμονή σε ένα από τα διαμερίσματα και την ενοικίαση των άλλων 2 διαμερισμάτων Ή εκμεταλλευόμενος την πολύ ισχυρή αγορά βραχυπρόθεσμης ενοικίασης Airbnb στην περιοχή.
Ο ιδιοκτήτης έχει προσλάβει ένα κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα και μπορεί να συμπεριλάβει σχέδια, κατοψεις και φωτογραφίες για το πόσο εκπληκτικό θα φαίνεται το ακίνητο μόλις ανακαινιστεί πλήρως.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3442949 - 31/10/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 499.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης