Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Αρμενοί
  • € 150.000
  • 4.715
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023
Περιγραφή
Διατίθενται προς πώληση δύο όμορα οικόπεδα στη δημοτική ενότητα Αρμένων, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Βόρειο Οδικό Άξονα (ΒΟΑΚ). Τα οικόπεδα έχουν συνολικό εμβαδό 4.715 τμ  καθώς και δύο υφιστάμενα κτίσματα συνολικού εμβαδού 257τμ. Χωρίζονται μεταξύ τους, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, από ιδιωτικό μονοπάτι που είναι προσβάσιμο και με αυτοκίνητο.

Το οικόπεδο Α  έχει εμβαδό 2.639 τμ και μέσα σε αυτό βρίσκεται κτίσμα με εμβαδό 56τμ. Το οικόπεδο Β έχει εμβαδό  2.076 τμ και περιέχει κτίσμα με εμβαδό περίπου 201τμ.  Έχουν μεγάλο πρόσωπο (περίπου 70μ) στον ΒΟΑΚ, από τον οποίο τα χωρίζει μία στενή λωρίδα (γραμμή ορίου απαλλοτρίωσης) που σήμερα είναι γεμάτη πεύκα. Και τα δύο οικόπεδα είναι οικοδομήσιμα κατά παρέκκλιση ενώ τα υφιστάμενα κτήρια χρήζουν ανακαίνισης

Λόγω της θέσης τους και των υφιστάμενων κτισμάτων έχουν έντονο επενδυτικό χαρακτήρα. Η πρόσβαση από τον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο είναι πολύ εύκολη. Εναλλακτικά υπάρχει ασφαλτοστρωμένος δρόμος που οδηγεί στα οικόπεδα από το Νέο Χωριό. Η θέση των ακινήτων καθώς και η απόσταση από τα Χανιά και λοιπά σημεία ενδιαφέροντος παρουσιάζεται αναλυτικά παρακάτω στην ενότητα Τοποθεσία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
BL203
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.715 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή