Duplex 290 τμ, Πελόπιο, Αρχαία Ολυμπία

Αρχαία Ολυμπία
  • € 150.000
  • 290
  • Όχι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση ημιτελές κτίριο κατοικιών (1 μονοκατοικία - maisonette και ένα δυάρι) στο Πελόπιο, 5χλμ περίπου έξω από την Αρχαία Ολυμπία. 

Πρόκειται για κτίριο δύο επιπέδων που περιλαμβάνει μια μεζονέτα συνολικού εμβαδού 240 τ.μ. με καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και γραφείο στο ισόγειο και 4 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα καθιστικό στον όροφο. Επίσης στον όροφο διαμορφώνεται ξεχωριστά ένα δυάρι 51τ.μ. με καθιστικό κουζίνα και μπάνιο. 

Είναι χτισμένο σε οικόπεδο εμβαδού 1,4 στρεμμάτων με άμεση πρόσβαση από την Επαρχιακή Οδό που συνδέει την Αρχαία Ολυμπία με τα άλλα αστικά κέντρα, στην καρδιά ενός κάμπου. 

Η αρχική κατασκευή του ακινήτου, που προοριζόταν για ιδιοκατοίκηση και που απλώς δεν ολοκληρώθηκε όταν άλλαξαν οι ανάγκες διαβίωσης της οικογένειας, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι βέβαιη η ποιότητα και η αξιοπιστία του κατασκευαστή / ιδιοκτήτη Διπλ. Μηχανικού. 

Η τελική διαμόρφωση του ακινήτου μπορεί προσαρμοστεί στις όποιες ανάγκες των νέων χρηστών. 

Πέραν των όποιων αλλαγών στην εσωτερική διαρρύθμιση αξίζει να αναφερθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιλογής των υλικών αποπεράτωσης της σύμφωνα με τις προτιμήσεις των νέων ιδιοκτητών  και η πιθανή εξοικονόμηση κόστους εφόσον υπό κατάλληλες προϋποθέσεις το τελικό κόστος της κατασκευής διαμορφώνεται ελεύθερα από τους αγοραστές. Επιπλέον η κατασκευή ως έχει επιδέχεται πολύ εύκολα παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο κτιριακό κέλυφος, ένταξη νέων υλικών και εξοπλισμού για την μείωση απωλειών ενέργειας καθώς και εγκαταστάσεις σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και διατάξεων αυτοματισμού. 

Δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσε η αγορά του κτιρίου αυτού σε πρώιμο στάδιο της κατασκευής να θεωρηθεί μια επιτυχημένη αγορά και να υπερισχύσει μιας ετοιμοπαράδοτης κατοικίας που δεν επιδέχεται πολλές παρεμβάσεις.  




ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 1. Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή αποδεικτικού ΑΦΜ.
 2. Κατά τη διάρκεια της υπόδειξης είναι προαιρετική η χρήση μάσκας.



 Η Keller Williams West είναι γραφείο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην περιοχή της Αχαΐας, με έδρα στην Πάτρα, που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία Real Estate στον κόσμο, Keller Williams Realty Inc. και αποτελεί μέλος του δικτύου της στην Ελλάδα.

✔ 200.000 συνεργάτες σε 55 χώρες
 ✔ 18 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας
 ✔ #1 στην εξυπηρέτηση πελατών, Newsweek Magazine (2021)
 ✔ #1 Εκπαιδευτικός οργανισμός παγκοσμίως, Training Magazine (2015)
 ✔ #1 Εταιρεία Real Estate Τεχνολογικής Καινοτομίας, Inman (2021)
 ✔ #1 Εταιρική Κουλτούρα, Indeed.com

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μέσω της κατανόησης των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων εργασίας μας, τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων τεχνολογίας και μάρκετινγκ και την δια βίου μάθηση και ενημέρωση των συνεργατών μας. Διαθέτουμε οργανωμένο σύστημα εκτίμησης αξίας, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης και αναβάθμισης του ακινήτου σας. Το δίκτυο συνεργατών μας καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος. 

Τel: +302610222333
 email: kwwest@kwgreece.gr
 https://www.kwwest.gr

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
74915 - 06/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
290 m²
όροφος
1° όροφος
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή