Τριάρι δεύτερος όροφος, Άγιος Πέτρος, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 295.000
  • 5
  • 156
  • 2
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται στο Π. Φάληρο οροφομεζονέτα 156 τ.μ., εξαιρετικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Είναι κατασκευής 1983 αλλά με σύγχρονα υλικά κατασκευής για την εποχή με πολλά χειροποίητα στοιχεία όπως οι μασίφ εσωτερικές πόρτες από ξύλο καρυδιάς καθώς και τα χειροποίητα έπιπλα κουζίνας.

Η μεζονέτα βρίσκεται στον 2ο και 3ο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτιρίου σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φαλήρου.

Διαθέτει μια πολύ καλά μελετημένη διαμόρφωση χώρου. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι δίπλα σε ένα τζάκι κόσμημα αφού είναι επενδεδυμένο με πέτρα και μια μεγάλη τραπεζαρία. Λίγο πιο δίπλα μια πολύ μεγάλη κουζίνα όπου εντύπωση κάνει η χειροποίητη κατασκευή των επίπλων της αλλά και τα αμέτρητα ντουλάπια αποθήκευσης. Στον πρώτο όροφο, υπάρχει ένα δωμάτιο φιλοξενίας ή γραφείου, καθώς και 1 WC για τους επισκέπτες.

Ανεβαίνοντας στον 2ο όροφο της μεζονέτας, θα συναντήσουμε έναν προθάλαμο που μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο ή στάση για ξεκούραση. Αμέσως μετά θα βρεθούμε σε ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι, ένας χώρος κατάλληλος για χαλάρωση. Ο όροφος αυτός διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια καθώς και ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο.

Η έκπληξη έρχεται από το τεράστιο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει τραπεζαρία και καθιστικό, ενώ διαθέτει και BBQ με αποθηκευτικό χώρο!! Η μεζονέτα βρίσκεται μόλις 30μ από στάση Τραμ, 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και 20 λεπτά από τη Μαρίνα Φλοίσβου ενώ υπάρχει φαρμακείο, σχολείο και αγορά σε απόσταση 50μ.

Ένα εξαιρετικό ακίνητο, ιδανικό για οικογένεια. Δ.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
4-504
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
156 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή