Τριάρι δεύτερος όροφος, Προφήτης Ηλίας, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 840.000
  • 4
  • 230
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μια ανάσα από το κέντρο της Κηφισιάς και κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό βρίσκεται αυτό το ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα 200τμ που συνδέεται με εσωτερική σκάλα με στούντιο 30τμ. Το στούντιο περιβάλλεται από βεράντα 200τμ με ανεμπόδιστη θέα 360ο. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα οκτώ κατοικιών και εκτίνεταιι πάνω σε δύο μεζονέτες.
Το κυρίως διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, μια κουζίνα που οδηγεί σε ένα άνετο δωμάτιο τηλεόρασης, δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ένα τρίτο υπνοδωμάτιο με μπάνιο ακριβώς απέναντι και ένα WC. Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν τα δικά τους μπαλκόνια.
Η ξύλινη σκάλα στα αριστερά της κύριας εισόδου οδηγεί στο ηλιόλουστο στούντιο 30τμ με δικό του μπάνιο. Το αποκορύφωμα του διαμερίσματος είναι η ταράτσα 200τμ στον τελευταίο όροφο με την εκπληκτική θέα.
Τέλος, αυτό το όμορφο διαμέρισμα διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης σε γκαράζ και μια αποθήκη περίπου 12τμ.
Έχει όλα τα στοιχεία για να είναι το επόμενο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QJSB - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 840.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή