Μονοκατοικία βίλα 120 τμ, Λευκίμμη, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 525.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται εξοχική μονοκατοικία 2 υ/δ με πισίνα στο Νότιο τμήμα του νησιού της Κέρκυρας, στο χωριό Δραγωτινά, κοντά στο λιμάνι του Κάβου και στις παραλίες της Λευκίμμης. Απευθύνεται σε όσους προτιμούν την ησυχία και την ηρεμία, μακρυά από το άγχος και το θόρυβο της πόλης και συγχρόνως να είναι κοντά στο τουριστικό και φημισμένο για τη νυχτερινή ζωή του θέρετρο του Κάβου.
Εξοχική βίλα 120 τ.μ. μέσα σε 6 στρέμματα περιφραγμένου κήπου με εποχιακά λουλούδια και φρουτόδεντρα .
Είναι κτισμένη με άσπρη πέτρα σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με καλυμμένες βεράντες που βλέπουν στην πλακοστρωμένη αυλή με την τεράστια πισίνα των 90 τ.μ. και τους καταπράσινους ελαιώνες να την πλαισιώνουν.
Το εξωτερικό σκηνικό συμπληρώνουν το κτιστό υπαίθριο καθιστικό και ο χώρος του μπάρμπεκιου με το κτιστό φούρνο στην άκρη της αυλής. Εκεί είναι η εξωτερική κουζίνα με την τραπεζαρία για φαγητό με φίλους δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι που έρχεται από τα βουνά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Το σπίτι απέχει 300 μ. από την πλατεία του χωριού και οδηγούμαστε σε αυτό από ιδιωτικό δρόμο που ξεκινά από την έξοδο από το χωριό.
Όλο το σπίτι είναι υπερυψωμένο ισόγειο περιτριγυρισμένο από καλυμμένες βεράντες με περίτεχνες κολώνες που συγκρατούν τις ξεχυτές. Διαθέτει συναγερμό καθώς και ηλιακό θρμοσίφωνα.
Αποτελείται από το άνετο καθιστικό των 65 τ.μ ενιαίο με την κουζίνα και το χώρο της τραπεζαρίας και 1 w.c. Ανεβαίνοντας 3 σκαλάκια βρισκόμαστε στα 2 υ/δ που μοιράζονται 1 μπάνιο. Όλα τα δωμάτια έχουν βεράντες, κλιματιστικά, η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, τα υ/δ έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες .
Δίπλα από το μπάρμπεκιου είναι η υπαίθρια κουζίνα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του σπιτιού τους καλοκαιρινούς μήνες.
Επίσης δίπλα στην πισίνα είναι ένα εξωτερικό ντους. Στην πίσω πλευρά του σπιτιού υπάρχει άνετος χώρος πάρκιν
Γενικά είναι ένα φανταστικό σπίτι που είτε καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας για τις καλοκαιρινές διακοπές, είτε μπορεί να διατεθεί και στην τουριστική αγορά αποφέροντας σημαντικό εισόδημα στους ιδιοκτήτες του.άκι (2), Internet, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Επιπλωμένο, Νεοκλασικό, Παραδοσιακή οικία, Διαμπερές, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Boiler, Γήπεδο, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Νεόδμητο, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση 2 τζάκι/α ,  Ανατολικοδυτικός ,  κοντά σε: Θάλασσα,Κεντρικό Δρόμο,Παραλία,  τιμή: 525.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
647134 - 10/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 525.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή