Μονοκατοικία βίλα, νέα, 67 τμ, Κέντρο, Μαρμάρι

Μαρμάρι
  • € 200.000
  • 2
  • 67
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Η «ΘΑΛΑΣΣΑ» είναι μια κατοικία 67 m2 που πωλείται μαζί με 434m2 αποκλειστική χρήση παραθαλάσσιου οικοπέδου. Βρίσκεται στο Λυκόρεμα Μαρμαρίου στη Νότια Εύβοια. Οι κατοικίες πωλούνται από τα σχέδια, με δέσμευση ολοκλήρωσης και παράδοσης από 12 έως 18 μήνες από τα τελικά συμβόλαια.

Έχει ενεργειακό σχεδιασμό σύμφωνα με οικολογικά πρότυπα, για να έχει ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και να είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον.

Η κατοικία, είναι σχεδιασμένη σε οικόπεδο πρώτο στη θάλασσα, με ανεπανάληπτη θέα. Ανοίγεται μπροστά της το γαλάζιο του Ευβοϊκού και έχει θέα τους Πεταλιούς, 10 μαγευτικά νησάκια. Στο κάτω μέρος του οικοπέδου, βρίσκεται μια χτιστή πέτρινη σκάλα που κατεβαίνει σε μια πανέμορφη, ήσυχη παραλία με άμεση πρόσβαση από το οικόπεδο. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με επιπλέον κόστος.

Το σπίτι αποτελείται από ένα επίπεδο όπου βρίσκεται η είσοδος του σπιτιού καθώς και η κουζίνα, το καθιστικό, ένα μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και ένας χώρος 20m2 πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Μεγάλα ανοίγματα οδηγούν σε κήπο - βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Υπάρχουν ολοκληρωμένα σχέδια κατοικιών αλλά έχεις και την δυνατότητα αλλαγών, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, εφόσον είναι εφικτές. Μπορείς ακόμα να σχεδιάσεις μόνος/η σου την κατοικία των ονείρων σου!
Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι, σε μια περιοχή μοναδικής ηρεμίας και εκπληκτικής θέας!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
MARLYKVIL1 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή