Δυάρι Δουλιανά, Δουλιανά 73007, Κέντρο, Βάμος

ΒάμοςΔουλιανά, Δουλιανά 73007
  • € 230.000
  • 2
  • 97
  • 3
Περιγραφή
Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο προσεκτικά με σεβασμό στην παράδοση της περιοχής, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης με τις πολυάριθμες ανέσεις που προσφέρει.
Υπόγειο 35 τ.μ
Κοινόχρηστη πισίνα 40 τ.μ
Κοινόχρηστο Οικόπεδο 1378 τ.μ

Σε εξωτερικό χώρο

Η γύρω περιοχή έχει μονοπάτια και δρόμους στρωμένα με ντόπια κρητική πέτρα. Είναι όμορφα διακοσμημένα με υπάρχοντα και φυτεμένα λουλούδια και δέντρα, σεβόμενοι την τοπική χλωρίδα - κυρίως λεμονιές και ελιές.

Τοποθεσία:

Τα Δουλιανά είναι ένα παραδοσιακό χωριό σε στρατηγική τοποθεσία ανάμεσα στις πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση και στους δύο προορισμούς! Τα Δουλιανά είναι μια παραδοσιακά διατηρημένη κοινότητα με τη δική της μοναδική «προσωπικότητα», που αποκαλύπτει την ιστορία της Κρήτης. το χωριό χαρακτηρίζεται ως διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός. Υπάρχει το καφενείο-ταβέρνα του χωριού στην κεντρική πλατεία και μια εξαιρετική ταβέρνα με αυθεντικά, νόστιμα κρητικά πιάτα.

Η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις 3χλμ. Με αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στις καταπληκτικές παραλίες του Αποκόρωνα σε λιγότερο από 10 λεπτά. Η απόσταση από την πόλη των Χανίων είναι 21 km, από το λιμάνι της Σούδας επίσης 20 km και από το αεροδρόμιο 30 km. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα φτάσετε σε 30-40 λεπτά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
D505 - 19/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή