Duplex, άριστη κατάσταση, 220 τμ, Σταυράκι, Ιωάννινα

Ιωάννινα
  • € 270.000
  • 5+
  • 220
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023
Περιγραφή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ: Πωλείται μεζονέτα, τριών επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. Αναλυτικότερα, στο ισόγειο υπάρχει ένα αυτόνομο διαμέρισμα (δυάρι), 70 τ.μ., αποθήκη και με εσωτερική σκάλα πηγαίνουμε στον πρώτο όροφο όπου είναι το κυρίως διαμέρισμα (μεζονέτα) 150 τμ. Η μεζονέτα κατοικήθηκε πρώτη φορά το 2006 ενώ η οικοδομική άδεια είναι το 1995. Το 2017 έχει γίνει ενεργειακή αναβάθμιση στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και στην σκεπή, ενώ το 2021 στο διαμέρισμα του ισογείου.

Το διαμέρισμα του ισογείου αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Έχει αυτόνομη θέρμανση υγραερίου, ηλιακό θεμοσίφωνα, boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικούς μηχανισμούς στις γρίλιες και έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά (θερμοπρόσοψη-κέλυφος). Έχει υποδομή και να γίνει με μικρή μετατροπή και σε smart home. Είναι βαμμένο και τα δάπεδα είναι από πλακάκι.

Στο κυρίως διαμέρισμα, το πρώτο επίπεδο αποτελείται ένας ενιαίος χώρος σαλόνι-καθιστικό, μία κουζίνα και ένα wc. Με μία ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο όπου είναι τρία υπνοδωμάτια (το ένα έχει και βεστιάριο), βοηθητικό χώρο (playroom) και ένα μπάνιο. Έχει αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα υγραερίου, ενεργειακό τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Επίσης έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά με θερμομόνωση (κέλυφος) και υγρομόνωση-θερμομόνωση στην στέγη. Είναι βαμμένη και τα δάπεδα είναι από πλακάκι, ενώ τα υπνοδωμάτια με ξύλο (laminate).

Η μεζονέτα είναι στο Τσιφλικόπουλο, σε ήσυχη περιοχή και βρίσκεται κοντά σε σχολείο, τράπεζα, φαρμακείο, σούπερ-μάρκετ, φούρνο, καφετέριες κ.α. Είναι πολύ κοντά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πολύ κοντά σε κεντρικές αρτηρίες. Απέχει μόλις 10 λεπτά από το Κέντρο των Ιωαννίνων. Είναι ιδανική για οικογένειες ή για επένδυση.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 270.000€

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α-5015


Μεσιτικό γραφείο REBS
Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 135, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
Τηλ.: 2651072052
Email: rebs.info1@gmail.com
Web: www.rebs.gr

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Α-5015
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή