Duplex, νέα, 154 τμ, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 1.350.000
  • 5
  • 154
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023
Περιγραφή
Μια μοναδική μεζονέτα 2ου και 3ου ορόφου συνολικού εμβαδού 154 τ.μ. που περιβάλλεται από μeγαλα μπαλονια γυρω γυρω με ιδιωτική πισίνα (2.00m x 3.10m ).
Η μεζονέτα έχει εντυπωσιακό διπλό ύψος οροφής με υπερμεγέθεις γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Αυτές οι μεγάλες γυάλινες πόρτες δίνουν μια όμορφη θέα της Γλυφάδας και της πισίνας και επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως.
Ο πρώτος όροφος (87 τ.μ.) της μεζονέτας αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων μαστερ με μπάνιο, ένα καθιστικό με πολυτελές τζάκι, μια τραπεζαρία, μια μοντέρνα ξεχωριστή κουζίνα και ένα W.C.
Το υλικό της επιλογής μας για το τζάκι είναι ένα πανέμορφο ιταλικό μάρμαρο υψηλής ποιότητας, το οποίο θα δώσει ένα επιπλέον αέρα εκλέπτισμένης φινέτσας. Όταν η γυάλινη πόρτα είναι ορθάνοιχτη, τα μπαλκόνια και το καθιστικό γινονται ένα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης κατά τους θερμότερους μήνες. Επιπλέον, στο περιμετρικο ευρύχωρο μπαλκόνι θα βρείτε την πισίνα, καθιστώντας το το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε
Ο δεύτερος όροφος (67 τ.μ.) της μεζονέτας είναι προσβάσιμος είτε μέσω της εσωτερικής σκάλας είτε μέσω του ιδιωτικού ανελκυστήρα. Αυτός ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων μαστερ με ιδιωτικό μπάνιο, ένα επιπλέον
μπάνιο και και και ένα όμορφο εσωτερικό γυάλινο μπαλκόνι με θέα στο καθιστικό. Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να δημιουργηθεί ένας χώρος μελέτης, ή ένα επιπλέον καθιστικό ή ακόμη και ένα play room.
Το ακίνητο είναι γεμάτο με φυσικό φως και είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας.
Εαν αγοραστει σε πρώιμο στάδιο, η ομάδα του κατασκευαστή καλωσορίζει συζητήσεις για την τροποποίηση ή την προσθήκη στοιχείων σύμφωνα με το γούστο του αγοραστή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
252275
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
154 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή