Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚέρκυραΚορακάδες
  • € 1.200.000
  • 24.500
Περιγραφή
Αποκλειστικά από τη RE/MAX Reale και με 0% προμήθεια για τον αγοραστή:

Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο εκτάσεως 24.500 τ.μ. στην περιοχή Κορακάδες. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσοψη πάνω από 100 μέτρα στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Μπούκαρη και Πετριτή κι επομένως υπάρχει πρόσβαση στο οικόπεδο είτε μέσα από το χωριό Κορακάδες είτε από τον παραλιακό δρόμο στο κάτω μέρος.

Το παρόν οικόπεδο έχει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και την Ήπειρο και το καταπράσινο περιβάλλον προσφέρει γαλήνη και ηρεμία.

Επίσης, το οικόπεδο είναι ιδανικό για τη δόμηση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου ή την κατασκευή μεμονωμένων βιλών.

Οι περιοχές Μπούκαρη και Πετριτή είναι παλιά ψαροχώρια και είναι από τις πιο τουριστικές περιοχές στην ανατολική Κέρκυρα. Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες επιλέγουν τη συγκεκριμένη περιοχή λόγω της αυτονομίας της (σούπερ μάρκετ, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια) αλλά και για τα παραλιακά γραφικά χωριά της, με τις πανέμορφες παραλίες και τις παραδοσιακές ταβέρνες. Ωστόσο, παρόλο την αυξημένη διέλευση τουριστών, η περιοχή διατηρεί την ηρεμία της ακόμα και κατά την τουριστική περίοδο.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο ή ο Α.Φ.Μ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2970-724 - 29/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
24.500 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή