Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑγκίστριΜετόχι, Μετόχι 18010
  • € 780.000
  • 440
  • 3+
Περιγραφή
Αγκίστρι - εντός του οικισμού Σκληρή Σκάλας Αγκιστρίου , μόλις 50 μέτρα από γραφική παραλία του νησιού, πωλείται κτήριο 9 ενοικιαζόμενων δωματίων 440 τμ., συνολικά κατασκευής 2005 εντός οικοπέδου ενός στρέμματος. Το κτήριο ολόκληρο είναι κατασκευασμένο από μπετόν αρμέ και διαθέτει όλες τις άδειες από δασαρχείο, πολεοδομία, πυροσβεστική και ΕΟΤ. Το κτήριο αναπτύσσεται σε δύο ορόφους. Ο πρώτος όροφος , υπερυψωμένος κατά 1.5 μέτρο από το επίπεδο του δρόμου αποτελείται από δύο αυτόνομα διαμερίσματα των 2 δωματίων με μπάνιο και ξεχωριστό χώρο κουζίνας 65 τμ. έκαστο. Επιπλέον διαθέτει ένα ξεχωριστό δίκλινο δωμάτιο με μπάνιο 17 τμ με μεγάλη βεράντα θέα προς την Αίγινα. Εναλλακτικά χρησιμοποιούνται σαν 5 αυτόνομα δίκλινα δωμάτια με μπάνιο. Η είσοδος είναι ανεξάρτητη και διαθέτει σαλόνι υποδοχής προς τα δύο διαμερίσματα και το ανεξάρτητο δωμάτιο.
Στο εσωτερικό των δωματίων το πάτωμα καλύπτεται από μοκέτα ενώ οι χώροι υποδοχής και διαδρόμων καθώς και τα μπάνια είναι καλλυμένα με πλακάκια της iris ceramica. Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με ψυγείο και υπάρχει κλιματισμός (ζεστό-κρύο) σε όλους τους χώρους.
Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από σαλόνι 62 τμ., με τζάκι, μεγάλη βεράντα με θέα προς την Αίγινα, wc, κουζίνα 22 τμ., πλήρως εξοπλισμένης με ανεξάρτητο χώρο πλυντηρίου και τέσσερα δωμάτια με τέσσερα μπάνια. Τα δύο δωμάτια εμβαδού 19 τμ., έχουν βεράντα με θέα προς την Αίγινα , ενώ το τρίτο εμβαδού 18 τμ., βλέπει στον κήπο. Το τέταρτο δωμάτιο εμβαδού 15 τμ., βλέπει στο δάσος. Τα δάπεδα όλων των χώρων είναι από πλάκα Καρύστου μεγάλων διαστάσεων ενώ τα μπάνια είναι από βιομηχανικό μάρμαρο της βιομηχανίας iris ceramica. Στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου υπάρχει κτίσμα με τρεις αποθήκες 35, 20 και 8 τμ. Εκτός από την δεξαμενή πόσιμου νερού εντός του οικοπέδου υπάρχει υφάλμηρο νερό κατάλληλο για πότισμα και καθάρισμα. Επιπλέον υπάρχει κτίσμα σνακ μπαρ σκεπασμένο με πέργκολα και υπαίθρια σάλα 260 τμ., με θέα προς την Αίγινα και το δάσος με επένδυση δαπέδων από από βιομηχανικό μάρμαρο και άδεια λειτουργείας για 40 καθίσματα. Το κτήριο διαθέτει επίσης κτίσμα μπάρμπεκιου και δύο συντριβάνια, ένα στην είσοδο και ένα στο σνακ μπαρ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3511885 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
440 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή