Duplex, νέα, 80 τμ, Κέντρο, Καλλικράτεια

Καλλικράτεια
  • € 128.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προς Πώληση από τη NewDeal Real Estate Group.
Ευρύχωρη Νεόδμητη Μεζονέτα 2 επιπέδων, 80 τ.μ., υπό κατασκευή στα Μυκονιάτικα της Ν. Καλλικράτειας, Χαλκιδικής.
Η μεζονέτα κατασκευάστηκε με τις πιο σύγχρονες ενεργειακές προδιαγραφές, με υλικά όπως ορίζουν οι πρόσφατοι κανονισμοί δόμησης.
Είναι εξοπλισμένη με ενεργειακό κέλυφος και PVC κουφώματα, με πολύ μικρό ενεργειακό κόστος ψύξης για το καλοκαίρι ή θέρμανσης για το χειμώνα.
Αποτελείται από 2 επίπεδα και έξυπνα τοποθετημένους αποθηκευτικούς χώρους. Στο Ισόγειο έχουμε ένα δωμάτιο, με ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας και το μεγάλο Μπάνιο. Με την πανέμορφη και λειτουργική σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο, όπου δημιουργούνται δυο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στο σαλόνι με τη μεγάλη μπαλκονόπορτα που βλέπει στον κήπο , μπορεί κάνεις να αντικρίσει ένα μέρος της ξύλινης σκέπης που προσάπτει ζεστασιά και πολυτέλεια στο χώρο. Η Μεζονέτα μπορεί να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες σας για ξεκούραση ή να γίνει μόνιμη κατοικία που θα φιλοξενήσει την οικογένεια σας. Πρέπει να αναφέρουμε τους λόγους που επένδυση των χρημάτων σας στο ακίνητο, θα αποδώσουν υπεραξία. Η άνεση ,η άριστη κατασκευή και η μικρή απόσταση από την πόλη της Ν. Καλλικράτειας με όλες τις υποδομές διπλά σας ( κέντρο Υγείας, σχολεία όλων των βαθμίδων , οργανωμένη αγορά ) και παράλληλα την χαρά της θάλασσας τους καλοκαιρινούς μήνες. Η μεγάλη ζήτηση τουριστικών καταλυμάτων την θερινή σεζόν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για απόδοση που φτάνει μέχρι το 6,2%.
Είναι πολύ κοντά σε οργανωμένη παράλια (πλαζ) μόνο 300μ με πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά με beach bar ,εστιατόρια και εύκολη πρόσβαση.

Καλέστε μας στο: +30 2310620520
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΤΣΠ63707 - 23/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 128.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή