Τριάρι πέμπτος όροφος, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.500.000
  • 4
  • 150
  • 3
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Καινούρια είσοδος στην αγορά του Κολωνακίου, με αυτό γλυκό διαμπερές διαμέρισμα 5ου ορόφου πολύ κοντά στην πλατεία και σε έναν από τους πιο όμορφους δρόμους του.
Διαθέτει δύο μεγάλα φωτεινά υπνοδωμάτια, ιδιαίτερα ευρύχωρο μαρμάρινο μπάνιο, καθώς και ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο.
Το σαλόνι, ο χώρος της τραπεζαρίας και του καθιστικού με το τζάκι συμπληρώνουν την εικόνα ενός κλασικού αστικού διαμερίσματος και οδηγούν στην βεράντα με την όμορφη θέα προς τον Υμηττό και τον λόφο του Λυκαβηττού.

Τοποθεσία: Το Κολωνάκι είναι μια προνομιακή συνοικία, γεμάτη από τη γοητεία του παλιού καιρού, με κοσμοπολίτικη λάμψη, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές συνοικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κολωνάκι θεωρείται ένα εμπορικό αλλά και καλλιτεχνικό κέντρο με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπουτίκ επώνυμων, σχεδιαστών, θέατρα και βιβλιοπωλεία. Είναι η περιοχή που πρέπει να επισκεφθείς για να κάνεις τα ψώνια σου σε κάποια από τα μοντέρνα ή τα διάσημα καταστήματα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «Μουσείο της Αθήνας», καθώς το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Κυκλαδικό και το Μουσείο Γουλανδρή που άνοιξε πρόσφατα, βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Αφετηρία για τους Αθηναίους λογοτέχνες και τους νομοθέτες, το Κολωνάκι είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας πολυπόθητος προορισμός για ακίνητα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική δυναμική: Το Κολωνάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, και είναι μια περιοχή που πάντα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QNVT - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή