Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΓύθειοΒουτρούβη, Βουτρούβη 23200
  • € 27.000
  • 5.500
Περιγραφή
Διατιθεται προς πωληση αγροτεμαχιο 5,5 στρ. στην θεση Βουτρουβη - Γυθειου. Πρόκειται για έκταση με 100 παραγωγικα ελαιόδενδρα σε μια προνομιούχο θέση, με άμεση πρόσβαση από δημοτική οδό.
Το συγκεκριμενο αγροτεμαχιο ειναι επικλινες με ανεμποδιστη θεα στον καμπο του Μαυροβουνιου και στον λακωνικο κολπο. Στην εισοδο του κτηματος οι παροχες ρευματος- νερου - τλφ ειναι ενα επιπλεον πλεονεκτημα για τον μελλοντικο επενδυτη οπως επισης και η θεση του αγροτεμαχιου που το καθιστα πληρως προστατευμενο απο τους ΒΑ ανεμους.
Το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο, αποτελεί ιδανική περίπτωση για επένδυση με σκοπό τόσο την οικιστική, όσο και την εμπορική εκμετάλλευση. Το εμβαδόν του, η θέα του, η άμεση πρόσβαση σε βασικές κυκλοφορίες αρτηρίες, η ηρεμία και η ιδιωτικότητα της γύρω περιοχής με την ταυτόχρονη άμεση επικοινωνία με την πόλη του Γυθείου, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις, που αποδίδουν στο συγκεκριμένο αγροτεμάχιο προστιθέμενη αξία και το καθιστούν ιδανική επιλογή για μελλοντική επένδυση. Από την είσοδο του αγροτεμαχίου, μόλις σε πέντε λεπτά βρίσκεται η παραλία Μαυροβουνίου και η πόλη του Γυθείου. Περιοχές δημοφιλής τουριστικά, βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το αγροτεμάχιο. Ενδεικτικά, περιοχές όπως το Λιμενι, η Αρεόπολη, το Σκουταρι, απέχουν μόλις κάποια χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια επένδυση που συνδυάζει τη δυνατότητα για αγροτική χρήση με την ταυτόχρονη εμπορική εκμετάλλευση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3522159 - 01/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
5.500 m²
Έξοδα
τιμή
€ 27.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή