Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Παλλήνη Αττικής
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 1.020
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρότημα 3 ανεξάρτητων κατοικιών με κοινόχρηστο κήπο και πισίνα, εξαιρετικής και πολυτελούς ιδιωτικής κατασκευής του 2002. Βρίσκεται σε προνομιακό οικόπεδο στην Παλλήνη με εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό και τα Ιδιωτικά Σχολεία της περιοχής.
Η μεγάλη κατοικία είναι 460 τμ και αποτελείται από 3 επίπεδα με ιδιωτικό ασανσέρ. Στο ισόγειο διαθέτει πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, 1 γραφείο, 1 WC και έξοδο στον κήπο και την πισίνα,. Στον 1ο όροφο προσφέρει 3 υπνοδωμάτια (1 master) και 2 μπάνια. Στο επίπεδο του playroom έχει καθημερινό καθιστικό με δεύτερο τζάκι, 1 υπνοδωμάτιο με μπάνιο, βοηθητικούς χώρους και αποθήκη. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο, γεώτρηση, ανοιχτό χώρο στάθμευσης, κλπ. Οι δύο μικρότερες κατοικίες είναι 280τμ η καθεμία και αποτελούνται από 3 επίπεδα με ιδιωτικό ασανσέρ. Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα και έξοδο στον κήπο και την πισίνα. Στον 1ο όροφο προσφέρει 2 υπνοδωμάτια (1 master) και 2 μπάνια. Στο επίπεδο του playroom διαθέτει καθημερινό καθιστικό με δεύτερο τζάκι, 1 υπνοδωμάτιο με μπάνιο, βοηθητικούς χώρους και αποθήκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1052B - 11/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.020 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή