Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Κάτω Αλμυρή, Σαρωνικός

Σαρωνικός
  • € 480/μήνα
  • 2
  • 50
  • 1
  • T
Περιγραφή
ΠΑΣΙΘΕΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – PASITHEA APARTMENTS

Τα διαμερίσμα ειναι ανακαινισμένο με ενα υπνοδωμάτιο πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Μεγάλες ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, κουζινάκι, ψυγείο και πλυντήριο, air condition και free internet.

Μια ανάσα από την Αθήνα για να βρείτε το παράδεισο.

Τα διαμερίσματα της Πασιθέας βρίσκονται στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό 6 χιλιομέτρων με πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά, γνωστό για τα ιαματικά λουτρά του, ιδανικά για αρθρίτιδα και ρευματισμούς.

Το χωριό βρίσκεται 9 χλμ. νότια από τον Ισθμό της Κορίνθου και απέχει 83 χλμ. από την Αθήνα (περίπου 1 ώρα) μέσω της Οδού Κορίνθου-Επιδαύρου. Στην κορυφή ενός λόφου φαίνονται τα ερείπια ενός ανεμόμυλου

Τα Λουτρά Ωραίας Ελένης οφείλουν το όνομά τους στις πηγές γλυκού νερού που υπάρχουν δίπλα στη θάλασσα, όπου πιστεύεται ότι έκανε τα μπάνια της η Ωραία Ελένη, η όμορφη βασίλισσα της Σπάρτης.

Όπως και στους περισσότερους παραθαλάσσιους οικισμούς του νομού Κορινθίας, στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, τα νερά είναι πεντακάθαρα με έντονο γαλανό χρώμα που κάνουν αντίθεση με τα μικρά λευκά βότσαλα.

Τα Λουτρά Ελένης Διαθέτουν πληθώρα ευκολιών, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, beach bars, μίνι μάρκετ, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, ΚΕΠ, ΑΤΜ, φαρμακεία, ιατρεία, και το κεντρικό νοσοκομείο της Κορίνθου σε απόσταση μόλις 10 λεπτά, επίσης ζαχαροπλαστεία, bakeries κ.τ.λ.,
Τα Λουτρά Ωραίας Ελένης απέχουν περίπου 13χλμ από την Κορίνθο και το κοσμοπολίτικο Λουτράκι με το καζίνο. Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου απέχει περίπου 50χλμ. Και το Ράντζο πασίγνωστος παιδότοπος σε απόσταση 10χλμ.

Ο οικισμός εξυπηρετείτε με συχνά δρομολόγια γραμμής λεωφορείου που την συνδέει με την πόλη της Κορίνθου και άλλες κοντινές περιοχές. Ο προαστιακός Κορίνθου βρίσκεται 10 λεπτά οδικός από τον οικισμό των Λουτρών.
Τα δωμάτια μας διαθέτουν όλες τις ανέσεις με ελαφριά μοντέρνα διακόσμηση, και πλήρως εξοπλισμένα. Δωμάτια φωτεινά φτιαγμένα με όμορφο στυλ και χρώματα, ενώ για τις οικογένειες η άνεση του χώρου είναι ιδανική λύση.

Για το μηνα Ιουνιο ειναι 80€ ημερησιως
Για το μηνα Ιουλιο και Αυγουστο ειναι 100€
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3521 - 19/12/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή