Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Βάμος
  • € 250.000
  • 3.687
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2023
Περιγραφή
Οικόπεδο με θέα θάλασσα και βουνό προς πώληση στον Κεφαλά Αποκορώνου – 0739

Μεγάλο οικοδομήσιμο οικόπεδο 3687 τετραγωνικών μέτρων διατίθεται προς πώληση στον Κεφαλά Αποκορώνου.

Το οικόπεδο έχει πρόσβαση από άσφαλτο και έχει πρόσοψη 7 μέτρα.

Μπορεί να πωληθεί ως ολόκληρο οικόπεδο (χωρίς να έχει τη δυνατότητα να διαμοιραστεί) και η δόμηση του είναι 400 τετραγωνικά μέτρα ενώ η μέγιστη κάλυψη του είναι 70%.

Το οικόπεδο έχει διαφορετικές κλίσεις, και με αυτό τον τρόπο προσφέρει θέα θάλασσα, θέα στα Λευκά Όρη και θέα προς τον Κεφαλά.

Βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, όπου κανείς μπορεί να βρει αρκετές υπηρεσίες όπως μινι-μάρκετς/σουπερ-μάρκετς, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Ενώ, η απόσταση από το Βάμο που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες είναι περίπου 5 χιλιόμετρα.

Η πλησιέστερη παραλία είναι αυτή στον Ομπρόσγιαλο, που βρίσκεται περίπου 10 λεπτά μακριά οδικώς (περίπου 4,5 χιλιόμετρα), ενώ η αμμώδης παραλία στη Γεωργιούπολη βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 λεπτών οδικώς (περίπου 10 χιλιόμετρα). Η πόλη των Χανίων είναι σε απόσταση περίπου 40 λεπτών οδικώς. Ο Κεφαλάς έχει εύκολη πρόσβαση στην Νέα Εθνική Οδό μέσω της εξόδου στους Αρμένους/Καλύβες ή/και Βάμου/Αγίων Πάντων.

Το οικόπεδο έχει ήδη δηλωθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο

#caneaproperties #chania #apokoronas #vamos #kefalas #apokoronou #for_sale #georgioupolis #land #georgioupoli #sandy_beach #beach #building_plot #plot #buildingplot #whitemountains #white_mountains #crete #greece
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
0739
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.687 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή