Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΝάουσαΑρκοχώρι
  • € 38.000
  • 120
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-128 - ΠΩΛΕΙΤΑΙ Άρτιο και Οικοδομήσιμο Οικόπεδο επιφάνειας 120 τ.μ. δίπλα στην πλατεία του Παραδοσιακού Οικισμού του Αρκοχωρίου. Με εύκολη πρόσβαση από πλακόστρωτο δρόμο και δίπλα στην πλατεία του οικισμού περιλαμβάνει διώροφο κτίσμα εμβαδού 120 τμ, το οποίο όμως χρειάζεται υποστύλωση ή κατεδάφιση.
Στους πρόποδες του Βερμίου μόλις δέκα λεπτά από την Νάουσα , μέσα σε μια κατάφυτη και καταπράσινη διαδρομή και σε υψόμετρο 600 μέτρων, βρίσκεται το Αρκοχώρι. Σε κομβικό σημείο μεταξύ των χιονοδρομικών, (3-5 Πηγάδια , Σέλι) και το Άλσος του Αγίου Νικολάου το καλοδιατηρημένο αυτό χωριό, κατάφερε να κρατήσει το χαρακτήρα του με σπίτια που έχουν κρατήσει την Μακεδονική αρχιτεκτονική και χαμογελαστούς φιλόξενους κατοίκους, έτοιμους να σας φιλοξενήσουν και να σας ξεναγήσουν στις ομορφιές του χωριού. Τιμή: 38.000 €
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-128
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
120 m²
Έξοδα
τιμή
€ 38.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή